P paradises Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 387 11 316 Denizli 3 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi paradises #1 kızlar 38 haftalığım 39a gircem.haftaya çatı ölçümüm var.ama ben hala bebeğin aşağıya indiğini hissetmiyorum.sık tuvalete çıkmıyorum,midem hala yanıyor....sanki bebeğim kanala girmeye çalışıyob giremiyomuş gibi.çatı darlığıyla alakası olabilirmi.10 gün kaldı doğuma ...opuyorumnanaktan
kızlar 38 haftalığım 39a gircem.haftaya çatı ölçümüm var.ama ben hala bebeğin aşağıya indiğini hissetmiyorum.sık tuvalete çıkmıyorum,midem hala yanıyor....sanki bebeğim kanala girmeye çalışıyob giremiyomuş gibi.çatı darlığıyla alakası olabilirmi.10 gün kaldı doğuma ...opuyorumnanaktan
B benkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 4.925 45 116 44 Ankara 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi paradises #2 canim olabilir amabence sakin ol. zaten acilma basladiginda ister istemez inecek o. dusunsene asagisi aciliyor ve tersse yani bas asagiysa zaten bosluk olustukca inecek. hic canini sikmaya degmez.
canim olabilir amabence sakin ol. zaten acilma basladiginda ister istemez inecek o. dusunsene asagisi aciliyor ve tersse yani bas asagiysa zaten bosluk olustukca inecek. hic canini sikmaya degmez.