Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez gördüm böyle bişey bende test yaptım ama çıkmadı içini açıp bakıyım eğer bende öyle bişey yoksa sende bebiş vardır belki.:)Acaba içinde ne var da bu hemen hamıle olduğumu anlıyor dedim meraktan böyle çıktı
Gerçekten mi yaİçini niye açtın :) tebrikler hamilesin işte![]()
Bekliyorum canım ne olur hemen cevap verİlk kez gördüm böyle bişey bende test yaptım ama çıkmadı içini açıp bakıyım eğer bende öyle bişey yoksa sende bebiş vardır belki.:)
Kapatıp çek bide canımBekliyorum canım ne olur hemen cevap ver![]()
TekKapatıp çek bide canım
Bu şekilde pozitif görünüyo ikinci silik ama yinede çıkmışKızlar açtım içimi böyle çıktı var mı bişey
E ilk resimde açmamışsın gördüğüm kadarıyla 2 çizgi çıkardığın resim twk görünüyoAma açınca iki çizgi ?? Anlam veremıyorum
Canım tek değil sağda ikinci çizgi çıktı işteE ilk resimde açmamışsın gördüğüm kadarıyla 2 çizgi çıkardığın resim twk görünüyo
AçıncaCanım tek değil sağda ikinci çizgi çıktı işte
Gönderdim canım resmiBekliyorum canım ne olur hemen cevap ver![]()
Eczacı arkadaşıma gönderdim hamilesin dedi bilemedimBence başka bi marka alıp testi tekrarla böyle olması garip olmuş çünki bende yok orayı açıp bakman bile garip içgüdüsel bişey açmasan çöpe atıcaktın haberin olmıycaktı bence farklı marka alıp tekrar dene derim