Kizlar catlamismi lütfen yardim edin aklim karisti

Canimm oglum

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
666
436
33
20190826_135557.webp

Kizlar benim üc gün önce adetim bitti hemen ovulasyona basladim düzensiz oldugundan. Ilen altakki bügünkü yaptigim catlamismi oluyor ? Ve adetten hemen sonra böyle bisey olabilirmi?

Eki Görüntüle 2301791
Kizlar benim üc gün önce adetim bitti hemen ovulasyona basladim düzensiz oldugundan. Ilen altakki bügünkü yaptigim catlamismi oluyor ? Ve adetten hemen sonra böyle bisey olabilirmi?
Tam koyuluk yok canım pko falan varmı ondan böyle çıkmış olabilir yumurtla olmamış bence daha akıntın geldi mi

Her zamanki gibi cnm valla kafam karisti. Sanki yumurtlama sanmistim ben cunkü ilk iki gün özellikle ortadaki ayni kirmiziliktaydi o yüzden emin olamadim
Sen değerlendir ama buna göre 14 gün sonra adet görmen lazım bence yumurtlama yok daha testleri yapmaya devam et hamile falan olmayasın ovu testleri hamilelik ye de böyle çıkabilir

Adet döngünüz kaç gün adetiniz 10 gün sürüyor ve adet döngünüz 25 gün ise anca bu durum mümkün yoksa çok zor ama siz yinede değerlendirin bugünleri bilemezsiniz belki bu ay böyle olacak

Adet döngünüz kaç gün adetiniz 10 gün sürüyor ve adet döngünüz 25 gün ise anca bu durum mümkün yoksa çok zor ama siz yinede değerlendirin bugünleri bilemezsiniz belki bu ay böyle olacak
Adet döngüm düzensiz canim hapi birakali 30 - 39 kadar olabiliyor. Doktorumu aradim olabilir dedi cunkü benim adetim düzensiz oldugu icin

Back
X