Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi olanlar ikbillah yumurta büyütme ilacınimı kullanıyorlar çatlatma iğnesi vurulmadan önce
Ben meriofert iğne kullandım bugünde catlama iğnesi yapicamÇatlatma iğnesi olanlar ikbillah yumurta büyütme ilacınimı kullanıyorlar çatlatma iğnesi vurulmadan önce
Özele gitsem verirlermi acabaBen çatlatma iğnesinden önce yumurta büyütmek için hap kullandım ama ilaç kullanmadan yumurta zaten büyüyorsa sadece çatlatma iğnesi kullanılabiliyor
Özele gitsem verirlermi acaba
Teşekkür ederim gerçekten cevabınız için bı özele gideyimYumurtanız kendiliğinden büyüyorsa yumurta büyütmek için ilaç kullanmanıza gerek yok ama tabii doktor daha iyi bilir
Çatlama zamanını takip etmek için sadece iğne vurdurabilirsiniz
İğne vurdurmak için illa öncesinde yumurta büyütmek için ilaç kullanmanıza gerek yok
Merhabalar. Lütfen süreci kendiniz yönetmeyin. Çatlatma iğnesini ne zaman yapacağımızı doltor söylüyor zaten. Tabi ondan öncesinde de ilaç kullanmanız gerekiyorsa doktor yazacak. Ya iğne verir ya da klomen famara falan . Reglinn2. Günü gidin doktoraTeşekkür ederim gerçekten cevabınız için bı özele gideyim
Merhaba ben sadece merak eetigim bir şey sordum reçetesiz vermiyorlar zaten kendim.yonwtwem sadece ona göre özel doktora gidicem.cunku bir yumurtam kendiliğinden büyüyor o yüzden bunsekilde çatlatma iğnesi kullananlar varmı ona göre doktora giderim siz yanlış anladınız herhalde tabi bende anlaşılır bi şekilde yazmamış olabilir imMerhabalar. Lütfen süreci kendiniz yönetmeyin. Çatlatma iğnesini ne zaman yapacağımızı doltor söylüyor zaten. Tabi ondan öncesinde de ilaç kullanmanız gerekiyorsa doktor yazacak. Ya iğne verir ya da klomen famara falan . Reglinn2. Günü gidin doktora
Anladım sizi ben. Özelde de devlette de illa ki ilaç veriyorlar. Özelde ve devlette aşılama yapılacaksa iğne veriyorlar genelde. Ama aşılama yapmicaksa klomen de verebiliyorlar ama mutlaka veriyorlar hep öyle duydum benMerhaba ben sadece merak eetigim bir şey sordum reçetesiz vermiyorlar zaten kendim.yonwtwem sadece ona göre özel doktora gidicem.cunku bir yumurtam kendiliğinden büyüyor o yüzden bunsekilde çatlatma iğnesi kullananlar varmı ona göre doktora giderim siz yanlış anladınız herhalde tabi bende anlaşılır bi şekilde yazmamış olabilir im
İnşallah kucağına alırsın tedavim cevap verir inşallah duam senle sende et dua bu ay sadece deniyoruz hayırlısıAnladım sizi ben. Özelde de devlette de illa ki ilaç veriyorlar. Özelde ve devlette aşılama yapılacaksa iğne veriyorlar genelde. Ama aşılama yapmicaksa klomen de verebiliyorlar ama mutlaka veriyorlar hep öyle duydum benben de şu an aşılamaya gidiyorum dua edin
![]()
İnşallah ikimiz de olumlu sonuçlarla yazarız buraya canımİnşallah kucağına alırsın tedavim cevap verir inşallah duam senle sende et dua bu ay sadece deniyoruz hayırlısı
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşallah ikimiz de olumlu sonuçlarla yazarız buraya canım![]()