kızlar cekırge devlet hastanesı olarak kadın dogum bolumune gıden var mı

fsane21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
191
0
96
37
Bursa
arkadaslar cekırge devlet hastanesıne gıdenler veya dogum yapanlar doktor tavsıyesınde bulunur musunuz?acıl :49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
tabı bursa cekırge devlet hastanesınden bahsedıyorum.sehırı yazmaya unutmusum:emir_bebek:

Canım...başka biri de sormuştu..oraya yazmıştım...M.Ali Şüküroğlu ve Mikdat bey var...çok iyiler.

Canım...başka biri de sormuştu..oraya yazmıştım...M.Ali Şüküroğlu ve Mikdat bey var...çok iyiler.

baska yerde gormedım ben kusura bakma. yenı gıttım de hastaneye doktorları tam olarak tanımıyorum ılk olarak yılmaz cetıne gıttım ama oda muaynanesıne gecıcekmıs dıe duydum dogumum yaklastı artık.ilgılı bı doktor bulmam lazım

Canım orada başka biri de bu doktoru tavsiye etmiş.

benim dr ziya çetin çoooooook memnunum zübeydede doğum yaptım ama herşey özelde olsa bu kadar iyi olmazdı çok seviyorum kendisini çok saygılı çok dürüst hamileliğimde 3. doktor ve muaynehaneside çok yüksek değil 80-100 arası tathlillerin ücretsiz
2006 ve 2010 en iyi kadın doğumcusu seçilmiş bursada

ewet canım bende duydum zıya cetını ama gıtmedım dogumhanesı temız degıl dıyolar ya cok kararsız kaldım .benım ılk hamılelıgım bıraz korkum da var.o yuzden cekırge daha ıyı dedıler oraya gıttım bı kere.bulent kayhana gıdıyordum zubeyde yı bıraktı muaynanesıne gectı

Canım orada başka biri de bu doktoru tavsiye etmiş.

benim dr ziya çetin çoooooook memnunum zübeydede doğum yaptım ama herşey özelde olsa bu kadar iyi olmazdı çok seviyorum kendisini çok saygılı çok dürüst hamileliğimde 3. doktor ve muaynehaneside çok yüksek değil 80-100 arası tathlillerin ücretsiz
2006 ve 2010 en iyi kadın doğumcusu seçilmiş bursada

sen muaynanesıne mı gıttın sureklı

Yok canım ben değil...o dediğim topikte doktor soran kişiye yazmış başka biri.
O topiği bulursam sana seni oraya yönlendiririm.

Benim adını verdiğim Çekirge devletteki doktorlar çok iyidir...bi dene istersen..

Yok canım ben değil...o dediğim topikte doktor soran kişiye yazmış başka biri.
O topiği bulursam sana seni oraya yönlendiririm.

Benim adını verdiğim Çekirge devletteki doktorlar çok iyidir...bi dene istersen..

tamam canım cok saolasın.ıyı olur ya baktım ben o topıgı ama bulamadım cok gerılerde sanırım beklıyorum

# Ana Sayfa
# Kadın & Çocuk Sağlığı
# Kadin Doğum
# ACİL..bursada kadın dogum doktoru arıyorum hem cok ilgili hem de aşırı pahalı olmayan

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bütün doktorları ii.bende farklı bir isim söyliyeyim 'hüseyin mollaosman' özeli yok bu nedenle de zannedersem çok ii bakıyor söylediğiniz dr.geneli 4 5 hasta biriktirip ultrasona çıkarırken o kişi başına ultrasona götryr.ben ilkine hep özellere gittim her hafta hemde ve özelde doğum yaptım.sorun yaşadım ama bunda olmadı herkesin hemşiresi geliyormuş galiba pansumana benim kendisi geldi yanımdakilerin bile dikkatini çekti ve ismini aldılar
anlıcağın herkesin doktoru kendine göre ii.karar senin allah yardımcınız olsun rabbim bir avazda kurtarsın cümlesini bebekleriniz ve siz allaha emanet

yıl olmuş 2018, şansımı denemek istiyorum. hanımlar varmı bursada devlette doğumu öneren.ben 34 haftalık hamileyim ve dr um da yok.oyüzden hangi devlet hastanesine gitsem kim varsa o mu gelicek yoksa ebeler mi ilgileyor.zübeyde hanımmı,çekirge mi neyi önerirsiniz.brn bursada oturmadıgım için çok net bilmiyorum nasıl hastaneler.lütfen yardımcı olun acil durum

Back
X