Bu akşam etraflıca düşündüm yaşadıklarımı evliliğimde..sonra düşünemediğimi farkettim..ben mantıklı düşünemiyorum eskiden her olay karşısında bi bütün olarak düşünür öncesini ve sonrasını sonra en doğru karar nese verirdim ama şimdi toparlayamıyorum bile düşüncelerimi..aklıma yer etmiş sadece bir kaç düşünce onun dışına çıkamıyorum acaba şu anda ne yapıo eşim yine beni aldatıyor mu?? bana bugünlerde ii davranıor yine bunun altında bişeymi var suçlululğunu mu örtmeye çalışıyo? yoksa gerçekten düzeldi mi?? ama aşadıklarım o denli ağır ki şu iki yılda başka bi konu açmıştım okuyanlar bilirler aldatılışım hem de bi kaç kez ve eşimin anlayışsızlıkları hiçbir konuda bana destek olmayışı ama neden bilmem valizi toplayıp çıkamıyorum..çocuğum var 1 buçuk yaşında aslında bir süre uzaklaşmak toparlamak istiyorum kafamı ama gitmeme izin vermiyo..yaa madem beni aldattın istemiyosun niye hala benim yanımdasın değil mi? ondan izin almak da değil sorun galiba benim cesaretim yok:çok üzgünüm:
hayata karşı çok savunmasız hissediyorum kendimi okul bitti buraya geldim ve tam bi bunalıma girdim eşimin yaptıkları da tuz biber oldu bazen düşünüyorum nasıl katlanmışım çocuğumu düşünüyorum neler olur ayrılınca bilmiyorum önümü göremiyorum kafam çok karışık bişeyler söyleyin bana biraz cesaret verin..
hayata karşı çok savunmasız hissediyorum kendimi okul bitti buraya geldim ve tam bi bunalıma girdim eşimin yaptıkları da tuz biber oldu bazen düşünüyorum nasıl katlanmışım çocuğumu düşünüyorum neler olur ayrılınca bilmiyorum önümü göremiyorum kafam çok karışık bişeyler söyleyin bana biraz cesaret verin..