Kızlar Cesarete İhtiyacım Var..Bırakıp Gidemiyorum..

canım benim eşim benide aldattı ben çekip gitmek istedim fakat o beni bırakmadı benimde 2 tane bebeğim var birisi 1 yaşında diğeri ise 3 yaşında bende kendimi çok aciz hissediyorum çekip gitmedim ne kadar beceriksiz bir insanın diyorum hep kendi kendime zannediyorumki bizi bağlayan çocuklar canım onların aileden yoksun büyümesini istemediğimiz için çocuk olunca malesefki herşeyi onlara göre ayarlamak zorunda kalıyoruz

anlıyorum seni ne denli sarsıldığını anlıyorum..bilmiyorum bizi bağlayan sadece çocuklar mı inan emin değilim..biraz hayattan korkuyoruz galiba..alıştığımız şeylerden vazgeçmekten aslında düzen sandığımız bu oyundan..ama ben bi adım attım bişeyler değişecek değişmezse de böyle sürmeyecek kararlıyım..

senin için gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim doğrusu...bir daha yapmazsa iyi ama eğer yaparsa evladını babasından ayrı büyütmek mi,yoksa bir arada olup annesini aldatan bir babayla büyütmek mi...karar senin...biraz uzaklaşmaya çalış istersen daha sakin kafayla karar verirsin o zaman...

Güveniniz bir kez sarsılmış..
bu yüzden de yaptı mı yapar mı sorusu artık asla kafandan çıkmaz
boşuna uğrasma...
Sadece etraflıca düşün
sewiyor musun?
peki o seni seviyormu mutlu edebiliyor mu
çocugun ve senin için cabaları varmı?
devam edersen nasıl gider,ayrılırsan neler yasayabilirsin hepsini düşün..
ama kendine güven canım kendini onun karsısında ezik hissetme
inş.yoluna girer

anlıyorum seni ne denli sarsıldığını anlıyorum..bilmiyorum bizi bağlayan sadece çocuklar mı inan emin değilim..biraz hayattan korkuyoruz galiba..alıştığımız şeylerden vazgeçmekten aslında düzen sandığımız bu oyundan..ama ben bi adım attım bişeyler değişecek değişmezse de böyle sürmeyecek kararlıyım..

aslına bakarsan bende bilmiyorum arkadaşım acaba çocuklarımı bahene ettim yada ediyoruz kendimle savaşmaktan bıktım artık herşeye göğüs germekten tek başıma çabalamaktansenağlama

canım burda sana ne yazabilirim bilemiyorum cesaret istemişsin ama ne için gitmek için mi kalmak için mi ha ne yapayım içinse buna sadece sen cevap verebilirsin bu konuda yorum yapamam.eşinin ilgisizliği aldatmadan sonra da devam ettimi?gitmene izin vermediğine göre düzelmiştir heralde diye düşündüm.bende aldatıldım 6 ay önce ispatladım.ama eşim eve gelemedi yüzüme bakamadı eve gelmek için benden izin istedi bende gel dedim(bu arada öss ye hazırlanan çocugum var)akşam geldi biz tv seyrediyorduk zili çaldı normalde kendi açar gözlerinde o suçluluğu gördüm bana yetti o günden sonra da osuçluluk duygusunu hiç gözünden indirtmedim yılbaşı akşamıda dahil çektiğim acıları hep onada yaşattım 6 ay içinde inanki acımı bile unuttulacak kadar zevk aldım ona acı vermekten o ise her seferde ayaklarıma kapandı hataydı dedi.neyse çok uzattım ben gitmedim çünkü ondan alacağım acım vardı içimde bırakıp gitsem hepsi içimde kalacaktı güven e gelince yok ama tekrarlarsa hatasını güvene ihtiyacım kalmayacağını biliyor ve ben ailemin yanında yaşayamazdım 18 yaşındaki çocuğumda istemezdi maaşım bi ev tutmaya yetmezdi,ve de çocuğumun geleceğiyle oynayamazdım(sınavı için)ben bunlar için kaldım "keşke deneseydim " dememek için. sende "gitmenin yada kalmanın artılarını eksileri "düşün karar ver diyebilirim sadece ben 18 yıllık evliyim ve severek evlendim

canım benimki o kadar pişkin ki kaç defa ispat etmeme rağmen asla ama asla kabul etmeyip beni suçladı..düşün kadının birine çektiği mesajı gördüm ve kadınla gidip görüştüm ve o da tanışıp bulutuklerını anlattı ama benimki yalan söylediğini söylüyo bir de eski sevgilisinin attığı mailleri gördüm birsürü mail ve görüştüklerini kanıtlar nitelikte mailler..hatta ben o şahısla msn re eşimmiş gibi konuştum ya künyemi sizde mi unutmuşum dedi ve ben evde bi kadın kolyesi bulmuştum..onunmuş yani ve benim türkiyeye gittiğim gün eve almış o o..yu utanmamışlar da ya benim çocuğumun beşiğinde benim yatağımda yorganımda ayy attım tüm yorganları inan ama içimdeki bu acıyı nasıl atacam bilmiyorum tiksindim inanır mısın uzunca bir süre eşimden sürekli ona zarar vermek istedim intikamımı almak için..ve sonra biraz da olsa iyi bana karşı ama canım o aldattığı dönemlerde de öyle biryere gitmeme izin vermezdi hep baskı altında tutar hiç bırakmadı beni kendi halime nasıl bişey anlamadımşimdi de biraz kafa dinlemek uzaklaşmak istiyorum ama yok diyo ..:1no2:

aslına bakarsan bende bilmiyorum arkadaşım acaba çocuklarımı bahene ettim yada ediyoruz kendimle savaşmaktan bıktım artık herşeye göğüs germekten tek başıma çabalamaktansenağlama

ben bunun cevabını şimdi net olarak kendime dahi veremiyorum..belki 1 kaç ay belki 1 kaç yıl sonra vereceğim..şunun için kalmışım ama şimdi değil..çünkü karmakarışığım çok yorgunum..belki yıllar sonra diyeceğim ki ben ne aptalmışım ya da o zaman öyle gerekmiş öyle yapmışım..ya da niye öyle yapmışım diyeceğim..ama şimdi bilmiyorum biraz uzaklaşsam anlayacağım aslında biraz :çok üzgünüm:

tatlim ayni durumdaydim o yüzden seni cook ii anlyiorum sana bir öneride bulunucaksam eger. bütün cesaretini topla kendini ondan uzaklastir , cocugun icin üzülme cünki sen kurtulup kendine gelip mutlu olunca o senden daaha da mutlu olucakk aynilarini bende yasadim esim de beni aldatti 3yil boyunca hemde tekrar affettim eve aldim ama degisen ne oldu sadcee hic adam hic pisman olmadi tam tersi sandi ki bunu affeden herseyi ceker dedi ama sana söyle diym burnu cok sürtüyo suanda tutusmus vaziyette neyapicagini sasirmis dudumda , Ona kendini ispatla en öncede zaafiin yendigini göster ..birak birazda o hayatin tokadini yesin ..Cesaret bitanem benim basarirsin !!!

Neden çalışmıyorsun? Gir bir işe çalış. Çocuğu kreşe veya bakıcıya ver. O zaman ekonomik özgürlüğün de olur. Kocam bir süre aayrılmama izin vermiyor diyorsun. Yahu sen hala bu olaylardan sonra yapacağın şeyler için kocanın ağzına bakıp izin mi istiyorsun? Param yok diyorsan işe gir.

Back
X