Evet salı günü kan verdigimde 143 du bu gun 158 e yukselmisdünden önce derken yani salı gunumu
Evet sali gunu veridgim de 143 du bu gum 158 cikti48 saat sonra mı bu kadar arttı
Dış gebelik den de suphe ediyorlar bklm ogleden sonra gidicemKimyasal olabilir
Dış gebelik den de suphe ediyorlar bklm ogleden sonra gidicem
Gidicem bklm ogleden sorna cnm sagolevet geciktirme senın sağlıgın herşeyden önemli ,
Insallah cnminşallah dış gebelik değildir
Insallah cnminşallah dış gebelik değildir
Insallah oyledir cnmBilemeyiz tabi ama gebeyken kimisi üstüne görüyomuş belkide öyledir hayırlısı olsun
doktura gitsene hamilesindir yoksa bhcbukadar yuksek olmaz bence hemen gitKizlar merhaba benim dunden once beta hcg degerim 141.9 du bu gun sabah kan verdim 156.3 olmuş biraz artmis kanamam da var ama gebelik var midir acaba cvb verin lutfen
Cnm gittim doktor yerinde yoktu yani klasik doktorlardan hastayı çağırıp kendi gelmeyenlerde yanidoktura gitsene hamilesindir yoksa bhcbukadar yuksek olmaz bence hemen git
inşallah bence bekleme zaman kaybetme derimCnm gittim doktor yerinde yoktu yani klasik doktorlardan hastayı çağırıp kendi gelmeyenlerde yanipazartesi tekrar test yapıp ona göre gidicem☺
Bu gun test yaptigimda ikinci cizgi hafif belirgin hafif silinikti bklm pazartesi yi bekliyorum insallah hayirlisi olsuninşallah bence bekleme zaman kaybetme derim
inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin hamile olanlarda sağlıkla kuçağınaalsinBu gun test yaptigimda ikinci cizgi hafif belirgin hafif silinikti bklm pazartesi yi bekliyorum insallah hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?