kızlar cevap vermeli miyim

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
kızlar sevgilime ayrılmak istediğimi söylemiştim hani sinirle söylediği sözler vs aslında yaptığı herşeyde hep uzatmadım söylediklerine inanmak istedim ve uzatmamıştım ama baktım sonu yok bu sefer bana saygısızlık yaptığını farketssin biraz burnu sürtsün istiyorum dün sen bilirsin bye şeklinde bitmişti aslında niyetim o özür dikeyip pişman olana kadar tepkisiz kalmak ama benim işimle ilgili bi durumum için onun aracılığıyla birisiyle görüşmeler oldu beni o durumla alakalı ya yazacaktır ya arayacaktır ne oldu diye normal konuşayım mı ozaman hani yok beni çağıran olmadı vs gibi yada yine susup tepkime devam mı etmeliyim ? :(

Aradığında mesafeli konuşun sorduğu soruları hikaye anlatır gibi cevap vermeyin kısa ve net cevaplar verip isim var deyip kapatın. Bu da bir tavırdır zaten

Sen bilirsin bye şeklinde bitmiş olabilir ama konuşmayacağınız anlamına gelmez:ukala:

Sevgilinle ayrılma ayrı mesele iş konusu ayrı mesele... ikisini birbirine bağlama.
Sana yaptıklarından dolayı özür dilerse istediğin gibi davran ama sırf ayrıldın diye iş konusunda arayıp soru sorarsa tavır yapmak akillica degil işin den de olma normal konus kısa öz cevaplar ver, biraz soğuk kanlılık ve mesafe yeterli olur

kızlar sevgilime ayrılmak istediğimi söylemiştim hani sinirle söylediği sözler vs aslında yaptığı herşeyde hep uzatmadım söylediklerine inanmak istedim ve uzatmamıştım ama baktım sonu yok bu sefer bana saygısızlık yaptığını farketssin biraz burnu sürtsün istiyorum dün sen bilirsin bye şeklinde bitmişti aslında niyetim o özür dikeyip pişman olana kadar tepkisiz kalmak ama benim işimle ilgili bi durumum için onun aracılığıyla birisiyle görüşmeler oldu beni o durumla alakalı ya yazacaktır ya arayacaktır ne oldu diye normal konuşayım mı ozaman hani yok beni çağıran olmadı vs gibi yada yine susup tepkime devam mı etmeliyim ? :KK43:

İşiniz için şu aşamada kendiniz bağlantı kurabiliyorsanız bence bye diyen adama tek kelime etme tenezzülünde bulunmayın.
Yazarsa da hiç cevap vermeyin.

Aradığında iş için konuşun, ama özür dilemeden ayrılık meselesine girerse sen bilirsin bye deyip kapatın :)

Sevgilinle ayrılma ayrı mesele iş konusu ayrı mesele... ikisini birbirine bağlama.
Sana yaptıklarından dolayı özür dilerse istediğin gibi davran ama sırf ayrıldın diye iş konusunda arayıp soru sorarsa tavır yapmak akillica degil işin den de olma normal konus kısa öz cevaplar ver, biraz soğuk kanlılık ve mesafe yeterli olur
Yok işle ilgili derken aynı işte değiliz aynı şehir bile değil sadece benim işimle ilgili oluşan bi durum için aracı oluyordu birisi vasıtasıyla o konuda ararsa die

İşiniz için şu aşamada kendiniz bağlantı kurabiliyorsanız bence bye diyen adama tek kelime etme tenezzülünde bulunmayın.
Yazarsa da hiç cevap vermeyin.
Yok işte onun aracılığıyla birisi yardımcı olmaya çalışıyordu o konu bahane olacak aramak için yada yazmak için bende aslında hemen konşmak istemiyordum beni ayrılmakla tehdit eden adama hayır ben başka gün bi konuda tartışıyoruz derdin bahane üretip ayrılmak mı dedim hayır öyle bi niyetim yok demişti ozaman aşkına sahip çık dimi peşinden koş hep ben sineye çekeyim oldu canm En Büyük KK

allah başka dert vermesin bacım. insanlık sende kalsın. normal konuş iş için gerekiyorsa.
Hayatımda ilk defa üç yıl süren ilişkim oldu ve böylece sinirine gururuna yenilmesine sinir oluyorum miğdem ağrıyor kramplar giriyor heryerime ama bu seferde sineye çekmiceksin diyorum kendime En Büyük KK

Yok işle ilgili derken aynı işte değiliz aynı şehir bile değil sadece benim işimle ilgili oluşan bi durum için aracı oluyordu birisi vasıtasıyla o konuda ararsa die
Evet canim aracı olduğunu tahmin ettim şimdi aranızda soğukluk varsa bunu nefrete çevirme bir hışımla aracı olduğu gibi isini de bozabilir o yuzden tavır koyman yersiz ve riskli senin acindan :) okadar cok çeşit insan var ki yapmaz öyle sey deme en ummadiklarimiz yapmadığı hep

Oofff hayır neden bizim karnımıza ağrılar girerken onlar gayet rahat olabiliyor ya yada onunda karnına ağrılar giriyor mudur pofff erkek türünün hepsini yoketmeli :kızgın:

Evet merak edenler için yazıyorum o sen bilirsin bye diyen adam dün süt sökmüş kedi gibiydi açıkçası bu kadar çabuk yazmasını beklemiyordum gerçekten bitmiş bile olsa ben sana arada sırada merhaba demek istiyorum bu bize yakışmıyor insan kalbinden kazıyamıyor seni çok seviyorum ve hayatım boyunca seveceğim iyi olup olmadığını merak ediyorum iyi misin ? Falan şeklinde konu üzerine yine konuştuk tartıştık bugün de tatlıya bağladık zamana bırakıp onu izlemeye karar verdim

Back
X