kızlar cevaplarsanınız memnun olurum

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
mrb arkadaşlar ben ikinci bebeğime 10 haftalık hamileyim 2,5 yaşında bi kızım var dün gece hamileliğimi unutup biraz ani hareketler yaptım merdivenlerden nerdeyse koşarak indim ve hemen arkasından kızımıda kucağıma aldım söylemesi ayıp o an çamaşırıma böyle sıcak su gibi bişiler aktı böyle sarı renkte kokulu kanamam falan olmadı ağrımda yok ani hareketimden dolayı suyum mu geldi acaba die düşündüm bi kaç saat sonra dr. gidicem ama sizden de yaşayan veya bilgisi olan varsa die danışmak istedim bu haftalarda su gelirmi bebeğe bişey olmuşmudur cvplarınızı bekliyorummm

yok canım yaa bişi olmaz hem su bu haftalarda gelmez bi de sarı ve kokulu değildir yani şeffaf olur su
ama sen yine de dikkat et geçmiş olsun dr gelince yaz kız bebiş nasılmış bize de söyle

bise yoktur daha cok yeni hamilesin zaten..ben 6 . ayimda hamile oldugumu unuttum sinirden tepinmistim oldugum yerde annemlerdeydim alt komsu ile tartistim sonra ona gürültü yapmak icin tepindim ayyy sonra ben naptim dedim hamileyim..hic biseyde olmadi düsün 6 ayliktim o zaman..sen su an 10 haftaliksin bazialri hamile oldugunu bile bilmez senin gibiyken:)
icin rahat olsun..

tşkler kızlar dr. gittim allaha çok şükür bebeğin gayet sağlıklı olduğunu söylediğini bazen vajinadan böyle sıvılar gelebiliyomuş....ilginize ve bilgnize tekrar teşekkürler:))

kızlar bendede hafif kahverengi lekeler geldi bugün pazartesi dr a gidecem bakalım kalp atışını duyacakmıyım ama şuan çok korkuyorum düşük yapmaktan 2 yaşında oğlum var 7. haftam bitecek kahve lekeden sonra koyu sarı lekelenme oldu çok korkuyorum hafif ağrımda var düşmez bebişim değilmi

kahverengiden sonra kırmızı gelseydi biraz tehlikeli olabilirdi ama sarı gelmiş böyle akıntılar fln olabilir canım üzülme dua edelim bişi çıkmaz inşallah

kahverengiden sonra kırmızı gelseydi biraz tehlikeli olabilirdi ama sarı gelmiş böyle akıntılar fln olabilir canım üzülme dua edelim bişi çıkmaz inşallah

Öyle ufacık şeylerden birşey olmaz allahın izniyle.Ben hamile oldugumu bilmiyordum o zamanlarda çift kömür kovalarını pazar arabalarını çıkarıyordum 4 kata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…