Kızlar çeyiz düzüyorum hangi üründe hangi markayı tercih edelimm????

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Canlarım kısmetse mayısta düğünüm var çeyiz hazırlığı içersindeyim beyaz eşya, küçük ev aletleri, tv, DVD, çatal bıçak kaşık takımı, çelik grubu (tencere tava çaydanlık vs.), porselen yemek takımı, aklınıza gelebilecek ev eşyaları hani şu markanın şu ürünü iyidir diye fikir verirseniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Alışverişimi yapmadan önce fikirleriniz benim gibi evlenecek olan arkadaşlarada fikir olmuş olur.

canım ben kullandıklarımdan ve tecrübelerimden örnekler vereyim sana

karaca çatal bıçak takımı kesinlikle ALMA
bulaşık makinesinde paslandığını gördüm bikça kere ve verdiğim onca paraya acıdım

yemek takımım kütahya
herhangi bir sorun söz konusu değil memnunum şükür

beyaz eşyalarım komple siemens ondan da şikayetim yok şükür

küçük ev aletlerim biraz karışık ama genel olarak tefal onlarla da hiç sorunum yok

çelik tencere takımım bilindik bir marka değil ama ondan sorunum yok

düdüklüm fissler memnunum :13:

yedek çarşaf takımı almanı tavsiye ederim
su geçirmez alezinde olsun derim ben

onun dışında pek aklıma bişey gelmiyor

kolay gelsin şimdiden

canım beyaz eşyalarımı bende komple sıemens almayı düşünüyorum memnun olmana sevindim. küçük ev aletleride aynı şekilde tefal düşünüyorum ama tabi burda fikirleşmek iyi olur diye düşünüyorum memnun kalmadığımız ürünleri belirtmekte fayda var. Teşekkür ederim canım fikirlerin için diğer arkadaşlardanda bekliyorum.

bu arada bişey sorucam ben hafta sonu küçük ev aletlerine baktım tefal ve bikaç markaya altına baktıgımda made ın chına yazıyordu ve çok şaşırdım yani bu küçük ev aletlerinin bazıları o şekildemi üretiliyor? Bu konuda fikri olan var mı?

öncelikle hayırlı olsun, ben de aklıma gelenleri paylaşabilirim;
çatal kaşık : aryıldız
yemek : kütahya porselen
günlük yemek : güral porselen
kahvaltı : güral porselen
çelik tencere : korkmaz
teflon tencere : ördekçioğlu
çay setim : özçelik
küçük ev aletlerim, her telden var.
beya eşyalarım : siemens
tv : lg
dvd : siemens
play station : sony (valla o da lazımmış )

sanırım tekstil ürünlerini tamamladın, yazmayayım.

bu yazdıklarımın tamamından çok memnunum.

haa bu arada aklıma gelmişken, siemensin servisi müthiş.
biz eşyaları alalı 2 ay falan oldu, hemen ertesi gün servis gelip, kurmuştu (tabi nasıl kullanılacağını da anlatmışlardı).
geçen gün tekrar, doğru ve tasarruflu kullanım hakkında eğitim vermeye geldiler.

valla hem zor, hem de güzel uğraşlar, kolay gelsin.

Son düzenleme:
deneyimlerim bana şunları söylüyor;

- buzdolabı; arçelik. en büyük boyu. son derece kullanışlı. derin dondurucusu geniş, çok işe yarıyor.
- ütü ; kesin tavsiyem; delongi buhar kazanlı. ütü işkencesini azaltıyor
- mikrodalda; mutlaka almalısın. elim-ayağım. ben arçeliğin en basit modeli kullanıyorum.
- fırın; arçelik
- küçük ev aletleri; mutlaka tefal derim. ama şu son çıkan 1 kaşık yağla kızartan fritözü tavsiye etmiyorum. onun dışında; su ısıtıcı, rondo, blendır, mikser, elektrikli bıçak tavsiye ederim.
- çay semaver ; arçelik. semaver olmasa çay makinesi almanı tavsiye ediyorum
- nevresim; ne marka olursa olsun, buruşmayan, az buruşan cinsinden
- yemek takımı; kütahya porselen. kırılırsa yedek bulma şansın fazla
- çelikler; korkmaz. çok memnunum
- çatal bıçak ; bir iyi bir de günlük alsan iyi olur. günlükleri 12 kişilik almanı tavsiye ederim.
- tost makinası ; korkmaz. çok memnunum
- elektrikli süpürge; yeni aldım. arnica bora. temziliği süper gerçekten. kendisinin temizliğini her defasında yapmak lazım. o yüzden buna göre bir karar vermelisin.
- teflonlar; tefal, kesinlikle tavsiye ediyorum.

çok güzel telaşlar bunlar. şimdiden mutluluklar

teşekkür ederim evet gerçkten güzel telaşlar şu çeyiz olayında insan istiyor olmuşken iyisi olsun o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum tefal ürünleri gerçekten iyi ama farkettiniz mi bilmiyorum altında made ın chına yazıyor benim arkadaşım tefalde çalışıyor ona sordum niye böyle yazdıgını tefal ürünlerinin tüm parçaları fransız malı sadece son mantolama işlemi çinde yapıldıgı için öyle yazıyor orjinal fransız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…