- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
Off napcam kararsizim valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok iyi biridir amaci beni uyarmakti sadeceben eltinden de huylandım..
arayı fişteklemek yerine,düzeltmeli..
Yok 48 cokta yasli degil yaniKv cok yasli heralde. Insan yaslandikca cocuklasirmis ya.
Umursamayacak bi tip degilim. Yani soylemeseydi oyle eltimi ovse bana lafmi sokuyosun derdim anlatti simdi daha kotu niyetinde öğrendim.hiç umursama daha da çatlasın :)
Size iyi eğlenceler o zamanBu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin![]()
Kayınvalidenizle pek sıkı fıkı değilsiniz anladığım kadarıyla, haliyle kıskanmazsınızda bu sebeple sizde gülümseyip 'maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın'deyin geçin.Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin![]()
Genelde hitap etmeme gerk kalmiyor ama etmem gerektiginde x teyze diorm
Yok esimle sevgiliykeb tanıştık ama ona anne demememin sebebi onunla alakali degil. Benim annen yok anne kelimesini birine kullanmak fobi benim icinönceden tanışıyormuydunuz eşin ne diyor bu duruma. şaşırdım yanlış anlama
eltin de akılsızmış kaynanan da .İşin cidden zor .Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin![]()
Agzi var dili yok onlara karsi eltimin. Herseye tamam der . Yani ona hayir demesi hayal bile edemiyorum.Eltinin bunları anlatmasında ben art niyet aradım açıkçası.
Niyeti iyi olan biri bunu sana anlatmak yerine olur mu öyle şey diyebilirdi kayınvalidesine.
Evet o stres olmus bile alinma sakin falan diye mesaj atti .Komik bir kadınmış kayınvalideniz, niye umursuyorsunuz gülün geçin sizde, asıl eltiniz için zor geçecek bayram