• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

Sende ne yap biliyon muuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Eltinke anlas,o ne derse sana firsat versin,kosss...hic bir seyi eltine birakma....hahahhaha.....ay ne bos seyler bunlarrr.allahimmm,ne kadar bos seylerekafa yoruluyor...
Eltinizede guvenmeyin...gun gelir konustuklariniz karsiniza cikabilir.her keze ayni esitlikte olun.
Ben eltinizin yerinde olsam aslaaaa asla size soylemezdim.k.v.anne bu yaptigin,vesoylediklerin hic hos degil der,konuyu kpatirdim..
Zamanin da k.v.bana da eltinle sakin gorusme,kaynanayla geliningemisi yururmus,ama eltilerinki yuzlrumezmis.dedi.bende saf saf bakiyom.bu ne ya laf ebeesi....anlamadim,ne gemisi ne yurumesi..agzinin payini verdim.birakin insanlari ben taniyayim dedim.

Canım sen yap işleri özellikle misafirlerin yanında. Öyle söylemesine fırsat verme :) söylerse de duymazdan gel boşver. söylemeden geçemiycem Kv niz tam bir çocuk :)

Boşver, gerçekten. Bırak onlar eltinle sevgi kelebeği olsunlar. Benimki de eltisinin geliniyle çok iyi anlaşır, sanki kendi gelini gibidir. Kim ne isterse yapsın. Biz boşverirsek, boşvermeyi öğrenirsek, yaptıklarının zararı da kendilerine olur. Kadınlar olarak boşvermeyi biraz öğrenmemiz lazım. Kafamıza takıp takıp kendimizi üzüyoruz. Ben mesela sonra da eşimi yiyip bitiriyorum, ne gerek var?
Haklisiniz bana hic alismadi bende ona . Ayri sehirlerdeyiz sanirim yaptiklarini gormemek en iyisi.

Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin :(
O elti de fenaymis ama haaa:-D ne sana aktarsin nede kaynananjn dediğini yapsin kendi gibi olsa yaa:-D:-D aman diim cok güvenip bisey demeyin yarin önünüze geliverir:-D

bence seni kıskandırmaktan ziyade olmanı istediği şekli sana böyle anlatıyor, ona annecim demeni, işlerine koşturmanı istiyor, e direk söyleyemeyince bu yolu bulmuş

[QUOTE="NeOlurBiSabah, post: 37158889, member: 526451"elti de fenaymis ama haaa:-D ne sana aktarsin nede kaynananjn dediğini yapsin kendi gibi olsa yaa:-D:-D aman diim cok güvenip bisey demeyin yarin önünüze geliverir:-D[/QUOTE]
Yok pek anlatmam ozelimi zaten sadwce onu desteklerim hep

Ay ahahaha.
Canim bunda takilacak ne var:D Birak o eltiyle yagli balli takilsin, hiiic umursama aksine neseli ol patlat kahkahalari. O kudursun amacina ulasamayinca.
Ya koskoca kadin nelerle ugrasiyor, hayret ettim he.

Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin :(
eltin gercekten cok iyiymis.. LAF TASİMAK sizce ne kadsr kotu bi haslet bilemiyorum da..

Ay ahahaha.
Canim bunda takilacak ne var:D Birak o eltiyle yagli balli takilsin, hiiic umursama aksine neseli ol patlat kahkahalari. O kudursun amacina ulasamayinca.
Ya koskoca kadin nelerle ugrasiyor, hayret ettim he.
Hic sevmem boyle insanlarida ondan. Kadinin yaninda huzursuz oluyorum cok yaa

Eltiniz böyle biseyi neden size aktariyor ki? Iyi niyetliyse kv ye sorardi neden diye, eger sebep sizi kiskandirip sizinde öyle olmanizi saglamaya ugrasmaksa, bunu baska sekil size aktarmaliydi, annem üzülüyor bazen dertlesiyoz sende gelince icten davran annem canim falan de hosuna gitsin falan gibi... Size bu sekil anlatmasi bana tuaf geldi acikcasi...:KK14:

Eltiniz böyle biseyi neden size aktariyor ki? Iyi niyetliyse kv ye sorardi neden diye, eger sebep sizi kiskandirip sizinde öyle olmanizi saglamaya ugrasmaksa, bunu baska sekil size aktarmaliydi, annem üzülüyor bazen dertlesiyoz sende gelince icten davran annem canim falan de hosuna gitsin falan gibi... Size bi sekil anöatmasi bana tuaf geldi acikcasi...:ssz:
ben gibi dusunen biri daha cikti sukur :)

Back
X