Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi Eki Görüntüle 239746 :87:
cnm zemin rengim kestane tonlarındaydı bu hali birkaç boyamadan sonra renk iyice oturdu fiyatı çok uygun 6 7 civarında pembe kutu garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 ondan öncede çikolata kahveye boyuyordum alışveriş merkezlerinde var cnm![]()
bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi Eki Görüntüle 239746 :87:
Canım kesinlikle garnier ben kozmetikçiyim arzumun rengi olarak geçer üstünde onun resmi var ve bu renk deyince akla ilk bu marka gelir :) çok satıyor ve garnier en çok burenkte başarılı
Ama o renk kizil kahve cikiyor, kizilligi yogun oluyor yani. Yillar önce dogal saclarima kullanmistim oradan biliyorum. Yine de tavsiye ederim güzel renk..
evet canım o konuda haklısın benim arkadaşım yıllarca onu kullandı çok hoş bir renkti ben beğeniyordum aktıkça daha kızılımsı oluyor haklısın onda
evet canım o konuda haklısın benim arkadaşım yıllarca onu kullandı çok hoş bir renkti ben beğeniyordum aktıkça daha kızılımsı oluyor haklısın onda