• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çillerden nasıl kurtulurum

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Yüzümdeki çillerden kurtulmak istiyorum işlem yaptırıp memnun kalan yada ürn kullanan falan öneri varmı

Kızlar hiç çil için işlem yaptıran yada doğal yolla kurtulan yokmu

Çillerini görebilirmiyim? Çiller tatlıdır çünkü

Sevmiyorum malesef buraya yükleyemem ama bariz var komple suratımda değil tabi
Aslında doğru makyaj kombinasyonuyla sevebilirsiniz. Çok düzensiz ya da büyük şekilde mi lekeler?

Yüzümdeki çillerden kurtulmak istiyorum işlem yaptırıp memnun kalan yada ürn kullanan falan öneri varmı
Benimde Var yüzümde bende memnun değilim Prp yaptırdım fayda etmedi ilk baş biraz açılma oldu ama yine aynı siz bisey yaptrdinz mı?Krem denedim yine olmadi:(

Benimde Var yüzümde bende memnun değilim Prp yaptırdım fayda etmedi ilk baş biraz açılma oldu ama yine aynı siz bisey yaptrdinz mı?Krem denedim yine olmadi:(
Ben krem falan kullanmıştım ama etkisi olmadı ya lazerli bi işlem varmış eylül gibi onu yaptırmayı düşünüyorum

Ben krem falan kullanmıştım ama etkisi olmadı ya lazerli bi işlem varmış eylül gibi onu yaptırmayı düşünüyorum
Umarım faydası olur komple yok mu ediyor acaba o ben yosun peeling yaptrcaktm ama soyulma vb şeyler olduğu için insan içine çıkamam diye yaptırmadım

Umarım faydası olur komple yok mu ediyor acaba o ben yosun peeling yaptrcaktm ama soyulma vb şeyler olduğu için insan içine çıkamam diye yaptırmadım
Ben yosun peelingden korkuyorum ya yüz çok soyuluyor lazerle yakıyolar geçiyomuş öyle duydum ben

Back
X