Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya teşekkür ederim cevabınız içinnBir çıkıntı göremedim. Kız diye geçti içimden![]()
Doktorum ilk erkeğe sonradan kıza benzetti ama net bişey diyemedi henüz siz kaçıncı haftadasınızErkek gibi sanki cnm bizde dun gittik kiz dedi ama tam net bise demedi♥
Hahahahahha teşekkür ederim hissiyat içinerkek diyorum tamamen hissiyat![]()
14 hafta 3 gun canim biz dun gittik kontrole gelisimi filsn cok iyiymis 8.14 gram gordum ultrasonda agzini acti güldü biliyomusin cok sirindiDoktorum ilk erkeğe sonradan kıza benzetti ama net bişey diyemedi henüz siz kaçıncı haftadasınız ❤![]()
Ya bizim şıpa 20 dakika yüz üstü yattı uyudu uyandıramayonca bi 15 dakika yürüdüm mecbur anca sırt üstü çevirebilmişiz sizin minnoş uyanıkmış ne güzel14 hafta 3 gun canim biz dun gittik kontrole gelisimi filsn cok iyiymis 8.14 gram gordum ultrasonda agzini acti güldü biliyomusin cok sirindi![]()
ay koyamam 8 gramlık şey nasıl gülüyo ya allahım14 hafta 3 gun canim biz dun gittik kontrole gelisimi filsn cok iyiymis 8.14 gram gordum ultrasonda agzini acti güldü biliyomusin cok sirindi![]()
Uyanikti valla pek hareketli kuzum allah hayirli etsin seninki kac haftalikYa bizim şıpa 20 dakika yüz üstü yattı uyudu uyandıramayonca bi 15 dakika yürüdüm mecbur anca sırt üstü çevirebilmişiz sizin minnoş uyanıkmış ne güzel![]()
Amin cümlemizin inşallah canım benim bizim de 13+2 şuanUyanikti valla pek hareketli kuzum allah hayirli etsin seninki kac haftalik
Amin cümlemizin inşallah canım benim bizim de 13+2 şuan
Ben o konuya hiç takılmadım daha ya Allah kolaylığını verir hepimize inşallahDoğumumuz da ins kolay geçer ya