- 13 Temmuz 2015
- 505
- 353
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1998404 Eki Görüntüle 1998405 Eki Görüntüle 1998406 Selam kızlar.. şuan 13+5 hamileyim... 13. Haftamda 2li test yapıldı onun görüntüsünü atıyorum birde 10 haftalık görüntü var.. doktor daha erken dedi ve 1 ay sonra gideceğim.. burda anlayan arkadaşlar varmış rica etsem bana da yorum yapar mısınız.. insan merak ediyor işte.. anlarsınız beni
Söylücem hemen canım.. doktora gitme günümü bekliyorum heyecanlaErkek bence bizede söle belli olunca
serbest bhcg değerim 24 canım. 13.haftada yaptırdım ikili testi bunun etkisi olabilir miCanim kimisi ikili testteki serbest betahcg 50 nin altindaysa erkek olurmus diye yazmış seninki kac :) dogruluk payi varmi gerçekten merak ediyorum
Bilmiyorum ki canim olabilir belki bidaha doktora nezaman gidiceksin gerçekten çok merak ettim bende inşallah gosterirde ogrenirsin 13 haftada erkek olsa belli olur diyolar tabiki bebis gosterirse bizimde komsunun oglu olucak ama gostermedigi icin 6.ayda ogrenmisler kizlarda kendini gostermiyo diyolar hayirli saglikli olsunda onemli degil ama insan illa merak ediyorserbest bhcg değerim 24 canım. 13.haftada yaptırdım ikili testi bunun etkisi olabilir mi