- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi :) hayırlısı çok tsk ederim cvp verdiğiniz içinkız gibi hissettim ama :)
Gerçekten mi :) hayırlısı çok tsk ederim cvp verdiğiniz için
Amin allah razı olsun ilk gebeliğin ikisinede açığız sağlıklı olsunda önemli olan o :) sizin bebis varmı ?genelde tahminlerim doğru çıkar anladığımdan değil his sadece :) umarım sağlıcakla gelir yavrunuz :)
Amin allah razı olsun ilk gebeliğin ikisinede açığız sağlıklı olsunda önemli olan o :) sizin bebis varmı ?
Malesef bende hıc anlamiorum cnm :)Bu işlerden pek anlamam ama bunu bulmuştum cinsiyetle alakalı bak istersenEki Görüntüle 1940125
İnş en kisa zamanda hamiş kalırsın. .. benim göğüs ağrım çok oldu ve sürekli şişlik hissettim huzursuzluk falan oluodu adet günümde öğrendim aslında adet belirtileriyle aynı hiç farkı yok cnmYok cnm daha bizde bu ay başladık bakalım bat tarihim tahmine göre 19 ocaak kısmetse artık inşallah :) peki ne gibi belirtilerin oldu senin cnm
Hadi yaaa biran önce belli olsaydı meraktan catlayacam :)) tsk ederim cvbiniz içinTam emin olmamakla birlikte erkek gibi geldi bana..![]()
Amin tsk ederimkıza benzettm bende hayrlısı olsun
Çok tsk ederim allah razı olsun :)Kız gibi Can'ım hayırlı olsun bebeğin
Nub net değil ama erkeğe benzettim ben kaç hafta burdaKızlar buda benimki tahminler :)