- 26 Temmuz 2014
- 333
- 166
- 103
- Konu Sahibi Amasyali05
İkili taramada çekildi bu görüntüPeki benimki nedir kızlar hala ogrenemedim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili taramada çekildi bu görüntüPeki benimki nedir kızlar hala ogrenemedim ben![]()
Keşke anlasam bilmiorum aslında senin 16. Haftan bu zamana kadar öğrenmen lazımdı Dr n hiç tahmin yapmadı mi ?İkili taramada çekildi bu görüntü
Malesef soylemiyor saglığı daha önemli cınsıyetını ne yapacaksın dıyor. Evet saglık önemli tabiki ama merakımın önüne gecemiyorum:)Keşke anlasam bilmiorum aslında senin 16. Haftan bu zamana kadar öğrenmen lazımdı Dr n hiç tahmin yapmadı mi ?
Tabiki sağlığı çok önemli ama cinsiyet te önemli ama ona göre hazırlık yaparsın çok beğendiğin şeyleri alırsın demi :) bence başka Dr git En azından o solerMalesef soylemiyor saglığı daha önemli cınsıyetını ne yapacaksın dıyor. Evet saglık önemli tabiki ama merakımın önüne gecemiyorum:)
Dr ve hastane arastırması içindeyim simdilik devlete gidiyorum ama özelde devam etmek istıyorum daha bir sey bile alamadım kuzumaTabiki sağlığı çok önemli ama cinsiyet te önemli ama ona göre hazırlık yaparsın çok beğendiğin şeyleri alırsın demi :) bence başka Dr git En azından o soler
İnilh Can'ım yaAyyy sağlıkla kucağına alırsın inş :) o bel ağrısı bende de çok oluo malesef inş biran önce geçer agrimiz yaa
İnş en kisa zamanda ogreniriz bende senin gibi merakla bekliorum hayırlısı olsun.. ilk gebelik mi sizinde ?Dr ve hastane arastırması içindeyim simdilik devlete gidiyorum ama özelde devam etmek istıyorum daha bir sey bile alamadım kuzuma![]()
İkinci aslında ama ilke dair hiç birsey hatırlamıyorum 12 yıl oldu buda zaten 2 yıl ıstedik umudumu kestiğimde süpriz olduİnş en kisa zamanda ogreniriz bende senin gibi merakla bekliorum hayırlısı olsun.. ilk gebelik mi sizinde ?
Çok gusel Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin cnm :)İkinci aslında ama ilke dair hiç birsey hatırlamıyorum 12 yıl oldu buda zaten 2 yıl ıstedik umudumu kestiğimde süpriz oldu
Hımmm tmm cnm çok tsk ederim :)Genital nub teorisi diye başlık var orada paylaşın kızlar direk söylüyorlar![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/Hımmm tmm cnm çok tsk ederim :)
Amin her isteyene nasıp etsın allah insallahÇok gusel Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin cnm :)
Konuyu arıyordum daha çok tsk ederim :))
Amin nn..Amin her isteyene nasıp etsın allah insallah