Kızlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz?

Keşke anlasam bilmiorum aslında senin 16. Haftan bu zamana kadar öğrenmen lazımdı Dr n hiç tahmin yapmadı mi ?
Malesef soylemiyor saglığı daha önemli cınsıyetını ne yapacaksın dıyor. Evet saglık önemli tabiki ama merakımın önüne gecemiyorum:)

Malesef soylemiyor saglığı daha önemli cınsıyetını ne yapacaksın dıyor. Evet saglık önemli tabiki ama merakımın önüne gecemiyorum:)
Tabiki sağlığı çok önemli ama cinsiyet te önemli ama ona göre hazırlık yaparsın çok beğendiğin şeyleri alırsın demi :) bence başka Dr git En azından o soler

Tabiki sağlığı çok önemli ama cinsiyet te önemli ama ona göre hazırlık yaparsın çok beğendiğin şeyleri alırsın demi :) bence başka Dr git En azından o soler
Dr ve hastane arastırması içindeyim simdilik devlete gidiyorum ama özelde devam etmek istıyorum daha bir sey bile alamadım kuzuma:(

Dr ve hastane arastırması içindeyim simdilik devlete gidiyorum ama özelde devam etmek istıyorum daha bir sey bile alamadım kuzuma:KK43:
İnş en kisa zamanda ogreniriz bende senin gibi merakla bekliorum hayırlısı olsun.. ilk gebelik mi sizinde ?

İnş en kisa zamanda ogreniriz bende senin gibi merakla bekliorum hayırlısı olsun.. ilk gebelik mi sizinde ?
İkinci aslında ama ilke dair hiç birsey hatırlamıyorum 12 yıl oldu buda zaten 2 yıl ıstedik umudumu kestiğimde süpriz oldu

Back
X