kızlar cinsiyet tam olarak ne zaman kesinleşir?

hayserp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
225
114
14 haftalıkken doktora gittiğimizde kız dedi zaten 1 oğlumuz var. Buda kız olursa tam süper olur sağlıkla allahun izniyle ama kafamı karıştırıyorlar çevremdekiler. Yok buda erkek diye.erkekte olsa evladım tabiki sağlıklı olmaları önemli. Değişme ihtimali var mıdır? Artık tam kesinleşsede kıyafetlere başlasak.

Ayni durum bende de var cnm 14 haftada kiz dedi
kesin mi dedim%90 dedi
Bence 20 haftada ayrintili ultrason oluyomus ya o zaman kesinlesir heralde diye dusunuyorum

Ayni durum bende de var cnm 14 haftada kiz dedi
kesin mi dedim%90 dedi
Bence 20 haftada ayrintili ultrason oluyomus ya o zaman kesinlesir heralde diye dusunuyorum
Cevabın için teşekkür ederim canım. Sağlıkla doğsunlar wn onemlisi o ama cinsiyetini tam bilsekte ona göre hareket etsek :)sen ne zaman gideceksin kontrole?

Canım benim boyle bi başka konu vardı orayada yazmıştım benim yakin bir Komşum dogurana kadar kız biliyordu bütün doktorlar kız demiş bebek bir doğdu erkek en yakın Komşum ya onunda bir oğlu vardı seviniyordu herseyini pembe aldı amaa iste erkek oldu sezeryanla doğum yapmış doktor kız bekliyor bakmiski erkek sok olmuşlar diyeceğim o ki bazende belli olmuyor en iyisi sağlıklı elli ayaklı akilli fikirli olsunda ne olursa olsun diyelim. :nazar::KK19:

Banada 14 haftada erkek dedi drum % 100 diyebilirim dedi birde kizim var buda erkekse iyi olur degismez heralde artik.. persembe gunu randevum var bakalim kesinlesmistir heralde..

Kız erkek valla fark etmez.ilk önce sağlıklı olmaları.allahım herkesin gönlünden geçeni versin inşallah. :)

Canim 13+4 te %70 kiz dendi En 17+4 te gittigimizde kesin kiz denildi ikiside ayri doktor zaten erkek olsaydi 10 haftadan itibaren penis gelisimi oldugu icin bence dogrudur.

X