- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Babygirl16
-
Yani kilo öyle almadım, daha yeni zaten.belirtiler bünyeden bünyeye değşir ben sadece kilo alımının ipucu verdiğine inanıyorum, zaten kilo alana kadar cinsiyeti öğreniyoruz
Erkek diyenler çoğalıyor :) çevremde de erkek diyorlar
Ne hissediyosanız tam tersidir bu da tecrübeyle sabittir.Erkek diyenler çoğalıyor :) çevremde de erkek diyorlar
Aynen benim belrtilerde oyle ya siz ogrndizn mi bende cok tursu uzum yiyomKızlar 8 haftalık hamileyim biliyorum çok erken ama çok merak ediyorum. Bulantım yok haftada bir anca olursa oluyor sivilcelenme var uyku desen hep var aşermede hep ekşi yiyorum turşu falan. Limonlu şeyler yiyorum. Tatlı yiyemiyorum canım istemiyor tahmininizi alabilirmiyim cinsiyet olarak belirtiler sizce kız mı erkek mi :)
Yok canım şuan 9+4 günlük hamileyim daha cinsiyet ile alakalı bşey demedilerAynen benim belrtilerde oyle ya siz ogrndizn mi bende cok tursu uzum yiyom
Hdi ya bnde suan 9hafta 5 gunlukYok canım şuan 9+4 günlük hamileyim daha cinsiyet ile alakalı bşey demediler
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin :)Hdi ya bnde suan 9hafta 5 gunluk
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin :)
Saol siznde inslhhhMaşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin :)
Yanii ablam kızında tatlı şeyler yemiştiKızlar 8 haftalık hamileyim biliyorum çok erken ama çok merak ediyorum. Bulantım yok haftada bir anca olursa oluyor sivilcelenme var uyku desen hep var aşermede hep ekşi yiyorum turşu falan. Limonlu şeyler yiyorum. Tatlı yiyemiyorum canım istemiyor tahmininizi alabilirmiyim cinsiyet olarak belirtiler sizce kız mı erkek mi :)
Hadi yaYanii ablam kızında tatlı şeyler yemiştiRabbim gönlünüze göre versin
Snce ne doktr 2 haftya kesin derim dediYok canım şuan 9+4 günlük hamileyim daha cinsiyet ile alakalı bşey demediler
Yani ben anlamam tam ama kıza benziyor sanki 11 haftalık oldun dimi sende bende Cuma günü kontrolüm var bakalom ne olucak :)Snce ne doktr 2 haftya kesin derim dedi
Hayrlisi olsnnYani ben anlamam tam ama kıza benziyor sanki 11 haftalık oldun dimi sende bende Cuma günü kontrolüm var bakalom ne olucak :)
11 haftayiz koluna dolanan seyde kordon kolunda kordna gore cnsyt tahmini yapiliomus blm ama ben sdce bukdr erkn beli olckms doktr dedi 2 haftya soylrim kesin . Bn ssasrdm ondn acba erkek mi dye aklmdn gecti kizlrin ki gec beli oluyoooHayrli
Yani ben anlamam tam ama kıza benziyor sanki 11 haftalık oldun dimi sende bende Cuma günü kontrolüm var bakalom ne olucak :
Merhablr benim cinsiyetimi doktor kağıda yazdı pazar günü ögrenicez inşallah :)11 haftayiz koluna dolanan seyde kordon kolunda kordna gore cnsyt tahmini yapiliomus blm ama ben sdce bukdr erkn beli olckms doktr dedi 2 haftya soylrim kesin . Bn ssasrdm ondn acba erkek mi dye aklmdn gecti kizlrin ki gec beli oluyooo
Hber ett bnaMerhablr benim cinsiyetimi doktor kağıda yazdı pazar günü ögrenicez inşallah :)
Bebeginz cnsyt nedir orendin miMerhablr benim cinsiyetimi doktor kağıda yazdı pazar günü ögrenicez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?