Merhaba kızlar 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olamıyoruz eşim çok istiyor baba olmak bende anne olmayı çok üzülüyorum1 kez kimyasal gebelik geçirdim.Eşimde bir problem yok bende var problem kafam çok karışık göztepe hastahanesine gittiö sol yumurtalığımda 3 cm e yakın çikolata kisti var ama yumurta 0 hiç yok sağ yumurtalığımda yumurta var ama tüpüm kapalı geçiş yok tüp tıkali olduğu için histeroskopi ve Laparoskopi islemi oldum 1 ay önce rahim yapısının t şeklinde içinin çocuğun tutunamayacağı kadar dar oldugunu genişlettiklerini söylediler rahimde polip varmış bir ucu tüpün içine uzamıyormuş rahimdeki kısmını almışlar tüpteki duruyo tüpün açılmayacak istersen ilerleyen zamanda alırız tüpünü dediler kontrole gittim tekrar ameliyat olabilirsin dediler emin olamadığım için zeynep kamil hastahanesine gittim tekrar kan verdim amh 2.61 3 d ultrasonla bakılacak yaşım 22 benim durumumda aşılama olacağını düşünmüyorum sizce tüp bebek dermi direk yâda ameliyat la alalım polipi yada tüpünü mü der çok korkuyorum marmara hastahanesi de yapıyormus duyduguma göre sizce hamgisşnde devam etmeliyim
önerilere açığım.