Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl doktoru şuan gittiğim hastahanede görmedim asistanları ilgileniyo sanırım ama ultrason bakılırken asıl doktor da olacakmış o zaman görüp ona göre bakabilirim sürekli başka hastahane gezmek istemiyorum bende ama bi umut işte hangisi daha iyidir başka hastahane daha mi iyi olur diye düşünmeden edemiyorumİstanbul daki hastaneleri çok bilmiyorum. Ben ankarada bilkentte yaptırdım öncesinde 4 doktor değiştirdim.eğer doktorunuz içinize sindiyse değiştirmeyin bence
sizin durumunuza en iyi çözüm bence tüp bebek sakın gecikmeyin hemen tüp bebek yapın benimde tek tüp açık diğerinden akış az denildi ve senelerdir asla doğal yolla hamile kalmadım tüp bebekle de olmadı ama tüp bebek basarı oranı daha yüksek
Kızlar benimde sağ tüpüm tıkalı ve geçen ay SAĞ TÜPÜMDEKİ 20mm yumurta ile aşılama oldumŞehir hastaneleri de bu konuda çok gelişmiş bi araştır istersen
Ben kimyasal gebelik geçirmeden önce hiç muayene olmadım ilk muayenemi de kimyasal gebelik zamanı kanamam olunca oldjm o zaman da kimse bana bilgi vs vermedi tabi üzerinden baya zaman geçti o dönem hayatımızda stres çoktu o yüzden dir dedik doktora gitmedim aralık ayında gittim kist var dediler benim Kistim küçük alınması için polipde rahimdeki kısmı alındı tüpün içindeki duruyo o u da ultrasonla görebilirlermi bilmiyorum yarın randevum var bakalım ne diyecekVajinal ultrason görüntüsünde kistleri polipleri miyomlari göremiyorlar mi o kısmı anlamadım ben. Bana da bir çok kere ultrasonla baktılar ama kist miyom polip yok dediler
Anladım geçmiş olsun umarım kolaylıkla hallolurBen kimyasal gebelik geçirmeden önce hiç muayene olmadım ilk muayenemi de kimyasal gebelik zamanı kanamam olunca oldjm o zaman da kimse bana bilgi vs vermedi tabi üzerinden baya zaman geçti o dönem hayatımızda stres çoktu o yüzden dir dedik doktora gitmedim aralık ayında gittim kist var dediler benim Kistim küçük alınması için polipde rahimdeki kısmı alındı tüpün içindeki duruyo o u da ultrasonla görebilirlermi bilmiyorum yarın randevum var bakalım ne diyecek
Anladım geçmiş olsun umarım kolaylıkla hallolurİnşallah çok teşekkür edi
İnşallah teşekkür ederimAnladım geçmiş olsun umarım kolaylıkla hallolur![]()
Canım öncelikle geçmiş olsun zor durumlardan gesmıssın genç yaşta , bence daha fazla tedavi ve strese girmeden bir tüp bebek merkezine bakabilirsinMerhaba kızlar 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olamıyoruz eşim çok istiyor baba olmak bende anne olmayı çok üzülüyorum1 kez kimyasal gebelik geçirdim.Eşimde bir problem yok bende var problem kafam çok karışık göztepe hastahanesine gittiö sol yumurtalığımda 3 cm e yakın çikolata kisti var ama yumurta 0 hiç yok sağ yumurtalığımda yumurta var ama tüpüm kapalı geçiş yok tüp tıkali olduğu için histeroskopi ve Laparoskopi islemi oldum 1 ay önce rahim yapısının t şeklinde içinin çocuğun tutunamayacağı kadar dar oldugunu genişlettiklerini söylediler rahimde polip varmış bir ucu tüpün içine uzamıyormuş rahimdeki kısmını almışlar tüpteki duruyo tüpün açılmayacak istersen ilerleyen zamanda alırız tüpünü dediler kontrole gittim tekrar ameliyat olabilirsin dediler emin olamadığım için zeynep kamil hastahanesine gittim tekrar kan verdim amh 2.61 3 d ultrasonla bakılacak yaşım 22 benim durumumda aşılama olacağını düşünmüyorum sizce tüp bebek dermi direk yâda ameliyat la alalım polipi yada tüpünü mü der çok korkuyorum marmara hastahanesi de yapıyormus duyduguma göre sizce hamgisşnde devam etmeliyimönerilere açığım.
Hangi doktora gitmiştinizKızlar benimde sağ tüpüm tıkalı ve geçen ay SAĞ TÜPÜMDEKİ 20mm yumurta ile aşılama oldum
Tabikide de tutmadı bilkent şehir hastanesinden hiç memnun kalmadım çok ilgisizler
Kist oluştu ilaç yüzünden ne kisti olduğunu bile söylemiyor 1 ay sonra gel diyor sadece bana vahiy mi gelecek bu bilgiler
Birde bana da tüp bebek derler mi acaba ya hiç hamile kalamdım 1 yılı da geçti
Bilkentte infertilitede belirli bi doktor olmuyor her gittiğimizde başkası oluyorHangi doktora gitmiştiniz
Pardon ben yanlış anlamışım tüp bebek bölümünde doktorlar hep aynı ben onları kastettiniz sandımBilkentte infertilitede belirli bi doktor olmuyor her gittiğimizde başkası oluyor