Bir an çok heveslendik inşallah bir mucize olurda kan degerim artarTeste silik var ama kanda olsaydı çıkardı çünkü kana bakıyor doktorlar bunlar yanıltabiliyor.
yani gebelik oluşursa tabiki var ama bu idrarda pozitif çıktığı için değil. Çünkü önce kanda sonra idrarda çıkar.2-3 gün sonra degerimin artma ihtimali var mı
Anladım canım sağolyani gebelik oluşursa tabiki var ama bu idrarda pozitif çıktığı için değil. Çünkü önce kanda sonra idrarda çıkar.
Onda da böyle hemen hemenTekrar test yaptınız mı kan değerine göre negatif
yani gebelik oluşursa tabiki var ama bu idrarda pozitif çıktığı için değil. Çünkü önce kanda sonra idrarda çıkar.
Bugün de yaptım böyle
Bakın üzmek istemem ama kanda negatif çıktıysa bu testler hatalı. Bir anda bu kadar net çıkacak beta yükselmez. Markası artı med mi bu testin ?
Ama her testi başka marka ile yaptım toplam 4 tane bence 4 tanesi de hatalı olamazBakın üzmek istemem ama kanda negatif çıktıysa bu testler hatalı. Bir anda bu kadar net çıkacak beta yükselmez. Markası artı med mi bu testin ?
Kan sonucunuz tam kaç çıktı ? Hangi gün yaptınızAma her testi başka marka ile yaptım toplam 4 tane bence 4 tanesi de hatalı olamaz
Çok ilginçmiş gerçekten 4 ayrı test markasından yapmadaydınız kesin test hatalı derdim ben de ama hep farklı testlerden yapmışsınız bu kadar hata olmaz tabiki. Acaba kan testinde mi bir sıkıntı oldu hastanede. Normalde kanda herhangi bir beta değeri yokken pozitif çıkamaz yani iddarda çift çizgiye neden olan şey zaten betanın salgılanmasıAma her testi başka marka ile yaptım toplam 4 tane bence 4 tanesi de hatalı olamaz
İnşallah hamilesinizdir öyle gibi duruyor ama insan tereddüt ediyorTüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuçlandı geçen ay bu ay da test yaptım sonuç bu ama kan verdim negatif Eki Görüntüle 3602716
Tabikide öyle az çok bilgim var tuhafıma gidiyor 4 tanesinde de var göstermesi kanı özelde verdim hani devlette ugraşmayım diye bilmiyorum inanÇok ilginçmiş gerçekten 4 ayrı test markasından yapmadaydınız kesin test hatalı derdim ben de ama hep farklı testlerden yapmışsınız bu kadar hata olmaz tabiki. Acaba kan testinde mi bir sıkıntı oldu hastanede. Normalde kanda herhangi bir beta değeri yokken pozitif çıkamaz yani iddarda çift çizgiye neden olan şey zaten betanın salgılanması
Kan çıksa hergün idrar yapıyorum çıkıyor ama kan da yokİnşallah hamilesinizdir öyle gibi duruyor ama insan tereddüt ediyor
N’aptınız bugün tekrar kan verdiniz miTabikide öyle az çok bilgim var tuhafıma gidiyor 4 tanesinde de var göstermesi kanı özelde verdim hani devlette ugraşmayım diye bilmiyorum inan
Bta hcg 34.78N’aptınız bugün tekrar kan verdiniz mi
Aynen yarın yine kan vericem doktor degerimin nasıl artıgına bakıcakAaa harika yükseliyor
Evet yani inanamıyoruz o kadar tedavi gördük tüp bebek yaptırdık kendiliginden olduAy hayırlı olsun varRabbimin mucizesiii kendiliğinden hamile kaldınız demek kii hayırlı olsun 25 üstü net gebelik sayılır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?