kızlar çok acil bakar mısınız :(

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
133
Kızlar adetimin 2 gün gecikmesinde beta hcg değerim 150, 5 günlük gecikmede hcg ye bakıldı 338 çıktı. Bugün biraz kanamam oldu, doktora gittim. Adet gecikmemin 12. günü Beta hcg 335.
Ultrasonda bakıldı ecdk 12.3 mm, gs izlenmedi yazıyor. Doktor muhtemelen sağlıklı bir gebelik değil, vücudun atıyor, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi.

Bilgisi olan var mı? Çok çok üzgünüm :KK43::KK43:

Kızlar adetimin 2 gün gecikmesinde beta hcg değerim 150, 5 günlük gecikmede hcg ye bakıldı 338 çıktı. Bugün biraz kanamam oldu, doktora gittim. Adet gecikmemin 12. günü Beta hcg 335.
Ultrasonda bakıldı ecdk 12.3 mm, gs izlenmedi yazıyor. Doktor muhtemelen sağlıklı bir gebelik değil, vücudun atıyor, iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi.

Bilgisi olan var mı? Çok çok üzgünüm :KK43::KK43:
Malesef dusuk yapiyosun canim cok gecmis olsun saglikli gebelik olsa hcg de duzenli bi artis olmasi gerekuyodu Allah tekrarini gostermesin insallah ilk gebelikte olabiliyomus boyle cogu bayanda farketmiyomus test yaptirmadigi icin cok takmamaya calis benimde basima gelmisti

Malesef dusuk yapiyosun canim cok gecmis olsun saglikli gebelik olsa hcg de duzenli bi artis olmasi gerekuyodu Allah tekrarini gostermesin insallah ilk gebelikte olabiliyomus boyle cogu bayanda farketmiyomus test yaptirmadigi icin cok takmamaya calis benimde basima gelmisti
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Sen kürtaj mı oldun peki. Ne olacak bundan sonra? :KK61:

adetin 2 gün gecikmesiyle kürtaj olmazsın canım bebek daha çok küçüktür vücudun kendisi atar. üzülme kanaman bitince çalışmalara devam :)

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Sen kürtaj mı oldun peki. Ne olacak bundan sonra? :KK61:
Kendiliginden dusmustu benim cok erken zaten kurtaja gerek olmayacaktir kanamayla kaybetmis olacaksin bitincede bir muayene olursun benim korunmama gerek olmadigini soylemisti mesela doktorum. Cok gecmis olsun

Benmkide kndlgnden düştü maalesef .s BN korunmadm ertesi ay hemen hamile kaldim .d çünkü düşükten snra hmn hmle kalma sansn daha yuksek oluyormuş allah acil şifa versin cnm

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dün kürtaj oldum. Doktor içerde bir parça var ve rahim duvarın çok kalın, içinin temizlenmesi lazım dedi. Kanamam da yok denecek kadar azdı, vücudum kendi kendini temizleyemiyordu yani. Allah kimsenin başına vermesin, bir daha da yaşatmasın :KK61::KK43:

Back
X