Kızlar çok acil bakın deliricem beta hcg

lilaa3452

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
284
64
13
27
Arkadaşlar ayın bir nişanda betam 97.7 3 nisanda 298 oldu bugün yani 5 Nisan da 783 olmuş sizce artış fazla mı böyle olan var mııı lütfen yazınn???

Gayet normal kuzum. Beta nın artmaması sıkıntıdır canım. Fazla artması problem değildir. Tahlil verdiğinde ikisinin saatleri ve verdiğin yerler farklıysa onda da hafif oynamalar olabilir. Lakin hiçbir şekilde stres, sıkıntılık bir durum yok. Çok güzel artmış. Gebeliğinin sağlıklı ilerlediğinin göstergesidir bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum . belki de ikizdir . daha bilgili arkadaşlar cevaplayacaktır.
Soyle dusun alisverise cikmak icin cebinde en az 2bin lira olmasi lazim ama senin cebinde 5bin var. Allahim cok sukur de devam et
Ahahahq kız çok şükür tabiki ama fazlası da korkutuyor insanı olsa bi dert olmasa bi dert derler ya

Ya 3 katı artması normal yani içime kuşku düştü çok telaşlandım

Ya 3 katı artması normal yani içime kuşku düştü çok telaşlandım
Normaldiiir. Max ikizdir ama ikizlerde değerler çok daha fazla artıyor yani baştan itibaren hep dört kata yakın artarak ilerliyor. Tek birinde 3 kat, 4 kat durumu olmuyor yani

Maşallah bence sıkıntı yok en az 2 kat artış bekliyorlar regl kaç gün varken bunlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…