Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı çok uzuyo insanı inşallah vardırCanım bence var. Hemen kan testi ver
Yaa inşallah seninde olmuştur lekelenme olabilir kan tahlili yaptirdin miEki Görüntüle 3159509 bende de böyle çıktı canım ama ardından kahferengi kanamam oldu ne demek acaba bende bilmiyorum
Yok eşim le ben ümitsiziz biraz yaptırmadım ama lekelenmem 6 gün sürdü normal regl gibi fazla da oldum ama acım olmadı ama sürekli bi mide bulantısı şiddetli baş ağrıları sol kol kasılması işte bi test daha yapsam mı düşüncesindeyimYaa inşallah seninde olmuştur lekelenme olabilir kan tahlili yaptirdin mi
Bence yapmalısın herkeste farklı belirti verebiliyo bazen regl olup 3-4 ay adet görenler olabiliyor sonuç her ne olursa olsun ümitsiz olmaYok eşim le ben ümitsiziz biraz yaptırmadım ama lekelenmem 6 gün sürdü normal regl gibi fazla da oldum ama acım olmadı ama sürekli bi mide bulantısı şiddetli baş ağrıları sol kol kasılması işte bi test daha yapsam mı düşüncesindeyim![]()
Lekelenmeyse neden çift çizgi çıksın kiYaa inşallah seninde olmuştur lekelenme olabilir kan tahlili yaptirdin mi
İnşallah öyledir 1.5 yıldır bekliyoruzPozitif gibi hadi hayirlisi
Lekelenme derken üstüne görme yada yerleşme kanaması gibi olmuş olabilir belkiLekelenmeyse neden çift çizgi çıksın ki
1 pedı gecmıcek kadarsa yerleşme kanaması olabılır,normal adet gununuzde mı geldı akıntıLekelenmeyse neden çift çizgi çıksın ki
Hamişe benziyosunEki Görüntüle 3159499 adete 2 gün vardı üstteki ovulasyon testi böyle çıkınca test yaptım silik çıktı böyle durum yaşayan var mı ?
İnşallah vardır pazartesiyi bekliyorum gecikme olucak mı diyeHamişe benziyosun![]()
Bence gebelik var silikte olsa görünüyor hayırlı olsun kan verinEki Görüntüle 3159499 adete 2 gün vardı üstteki ovulasyon testi böyle çıkınca test yaptım silik çıktı böyle durum yaşayan var mı ?
Yerleşme kanaması olabilir cnm kan verEki Görüntüle 3159509 bende de böyle çıktı canım ama ardından kahferengi kanamam oldu ne demek acaba bende bilmiyorum
İnşallah çok heyecanlıyım pazartesiyi bekliyorumBence gebelik var silikte olsa görünüyor hayırlı olsun kan verin![]()
Buda benimkisi bende heyecanlıyım anca pazartesi kesinleşir ama var gibi geldi sizce varmıİnşallah çok heyecanlıyım pazartesiyi bekliyorum![]()
Aaa evet var gibi inşallah pazartesi güzel haberler alırızBuda benimkisi bende heyecanlıyım anca pazartesi kesinleşir ama var gibi geldi sizce varmı
Hamiş olursun inşallahİnşallah vardır pazartesiyi bekliyorum gecikme olucak mı diye![]()