Kızlar Çok Acil Fikirlerinize ve Yardımınıza ihtiyacım var

Merve_Kemal

Hayırlısı Olsun !!!!
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
78
0
16
Isparta
Kızlar biliyorsunuz ki 9 aydır bebiş istiyorum. Normalde satım 22 Mayıs. ve hiç bi anormal durum olmadan ( öncekine göre 1 gün gecikme hariç ) adet oldum. adet olalı daha 13 gün oldu ve bugün çok az bi kanamam geldi. Bu neyin nesidir?

Kızlar biliyorsunuz ki 9 aydır bebiş istiyorum. Normalde satım 22 Mayıs. ve hiç bi anormal durum olmadan ( öncekine göre 1 gün gecikme hariç ) adet oldum. adet olalı daha 13 gün oldu ve bugün çok az bi kanamam geldi. Bu neyin nesidir?

benim öyle kanamam vardı doktora gittim kist dedi bence bi git canım geçmi olsun..

bir sürü sebebi olabilir....eğer akıntılı kan ise yani akıntınını içinnde kılcal damar gibi kan varsa YUMURTLAMA KANAMASI....
pembemsi yada kahverengi gibiyse YERLEŞME KANAMSI
yada kistin patlamıştır......

Kızlar biliyorsunuz ki 9 aydır bebiş istiyorum. Normalde satım 22 Mayıs. ve hiç bi anormal durum
olmadan ( öncekine göre 1 gün gecikme hariç ) adet oldum. adet olalı daha 13 gün oldu ve bugün çok az bi kanamam geldi. Bu neyin nesidir?

bir sürü sebebi olabilir....eğer akıntılı kan ise yani akıntınını içinnde kılcal damar gibi kan varsa YUMURTLAMA KANAMASI....
pembemsi yada kahverengi gibiyse YERLEŞME KANAMSI
yada kistin patlamıştır......

Canım senin dediğin gibiyse yumurtlama kanaması olabilir ama daha önce hiç olmamıştı böyle bişi?
Ya da kistim patlamışsa ki inşallah odur o zaman belki hamile kalamama sebebim de odur ve inş bu ay hamile kalırım. Böyle bi olasılık da var mı?

Son düzenleme:
ya inanırmısın kızken hiç böyle problemlerimiz yoktu...evlendik adet olmamak için neredeyse dua etcez...tuvalet kağıdına bakmaktan şaşı olcam ben acaba adet oldum olmadımmı diye :6: ....yani dengemiz bozuldu..yeni evlisin sende bekle daha neler görcez: )

Canım senin dediğin gibiyse yumurtlama kanaması olabilir ama daha önce hiç olmamıştı böyle bişi?

Ya da kistim patlamışsa ki inşallah odur o zaman belki hamile kalamama sebebim de odur ve inş bu ay hamile kalırım. Böyle bi olasılık da var mı?

eğer kist varsa ondan hamile kalamıyosundur canım

Canım inş öyledir ve kist patlamıştır ya. Bu ay hamile kalmayı çok istiyorum.

ALLAH gönlüne göre versin bence burda bizim söylememiz boş doktora git hemen sonuçta deneyimlerimize dayanarak yorum yapıyoruz ama uzman değiliz.bebiş haberini bekliyoruz inş

Back
X