kızlar çok acil sanal aldatma

daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.

Herşeyi geçtimde bu ne yaaa...akannehir
Eeşiniz iflah olmaz istendiğiniz kadar paralayın üzülün birşey gelmez elinizden hani çok kılasik kalıplaşmış bir söz yazacağım... Alışmış kudurmuştan beterdir..
Siz ne yapmak istiyorsunuz ayrılmaksa desteklerim hatta bence en mantıklısı.. başıma gelse böyle birşey tüm samimiyetimle yazıyorum kocamın aklını alırdım:1closedeyes: birdaha adımı duysa tüyleri diken diken olurdu öyle bir terkediş yani :delphin:

Herşeyi geçtimde bu ne yaaa...akannehir
Eeşiniz iflah olmaz istendiğiniz kadar paralayın üzülün birşey gelmez elinizden hani çok kılasik kalıplaşmış bir söz yazacağım... Alışmış kudurmuştan beterdir..
Siz ne yapmak istiyorsunuz ayrılmaksa desteklerim hatta bence en mantıklısı.. başıma gelse böyle birşey tüm samimiyetimle yazıyorum kocamın aklını alırdım:1closedeyes: birdaha adımı duysa tüyleri diken diken olurdu öyle bir terkediş yani :delphin:

bunları yaşadığım an belki bende o öfkeyle yapabilirdim cesaretim vardı.sonra düşündüm sakince son bi şans daha verdim.umarım beni utandırmaz::(

Ben bu konuda hep kadin ve erkegi ayni kefede tutarim, kim ne derse desin.
Allah katinda erkeginde, kadininda namusu aynidir. Erkege ekstra tolerans, sadece kulturumuzde yapilmaktadir. Arkadasimizin yasadigi gibi......

Gece yarisi sokakta dolasmayi bi erkek daha rahat yapar mesela.. O konuda bi erkege hak veririm, dolasma derse.. Ama baska konularda erkek ve kadin ayni haklara sahip, ve hatalarda erkege veya kadina ekstra torpil yapilmamali..

arkadaşım ben ayakları üzerinde durabilen bir kadınım eşimin yaptığı doğru deil çok üzücü kırıcı onur zedeliyici fakat boşanma konusu çok basit deil.insanlar neler çekiyorda yine sinesine çekiyor.ben bu yuvayı kolay kurmadımki bu kadar kolay harcıyım.insan gibi konuştum anlarsa anlar gereğini yapar.anlamasa o zaman icabına bakılır.insanız beşeriz şaşarız.bir sansı herkes hak eder dimi son bi şansı?

Alişmiş kudurmuşmuştan beterdir!!! Ya bu adam daha 6aylik evli evdeki gul gibi kadini Birak git sanal alem yap gozunu oyle bir korkutunki dimdizlak ortada kalacagini bilsin bu ne saygisizlik nasil nsanlik anlamadimya! Ha birde interneti kapat falan diyosunuz eh adam alismissa internete yapiyosa baska sekilde hayli hayli yapar cikar pencelerini korkut biraz hey Allahim sen akil fikir ver bu mahlukatlara sinirim zipladi beeee

arkadaşım ben ayakları üzerinde durabilen bir kadınım eşimin yaptığı doğru deil çok üzücü kırıcı onur zedeliyici fakat boşanma konusu çok basit deil.insanlar neler çekiyorda yine sinesine çekiyor.ben bu yuvayı kolay kurmadımki bu kadar kolay harcıyım.insan gibi konuştum anlarsa anlar gereğini yapar.anlamasa o zaman icabına bakılır.insanız beşeriz şaşarız.bir sansı herkes hak eder dimi son bi şansı?

Son bi şansı hakettiğini düşünüyorsan ver
ama ben konundan okuduğum ve anladığım kadarıyla
eşinn bu son şansı haketmediğini düşündüm nedense...
herkesin yaşamı kendi elinde tabi :delphin:

ya kıslar bu face boook adresinin sifresini nasıl buluyosunuz bende gireceğimm...nasıl bulabilirim yaaaaaaaaa

eşinin msn şifresini biliyorsan facebook sayfasından daha açılmadan yani şifremi unuttum tıklat.sonra şifre yenile diycek ve eşinin mail adresine yönlendircek.geri kalanı ordan değiştirip facebook sayfasına girebilirsin.:utangac:

Sen zaten baştan kabullenmişsin rus kızla mesajlaşmasını affederek...
Bunuda kabullenirsin!

bu rus kız biz tanışıp evlenmeden önce tanıdığı bir kız.bunu bana sölemişti zaten biliyordum.kız tatile bodruma gelmiş geliyormusun bne tatildeyim die mesaj atmış.eşimde şöle yazmış çalışıyorum gelemem.sonra bi kaç defa msj attı gördüm kızdım sonra ben evlendim msj atma bana die msj yoladı oda bi daha msj göndermedi.ya o kadar çok arkadaşım varki böle şeyleri yaşayan anlatsam roman olur yazcaklarım çok uzun fakat telafisi kelimelere sığmaz.neyse teşk eederim.

calismiyor olsa tatile mi gidecekti neden siz demeden hayatimda biri var demeyi akil edemiyor..:kızgın:

--------------------------------------------------------------------------------

yaaa çok üzülüyorum allahım herkese yardım etsin ama psikolojim bozuldu burada okudukça paranoyak oldum kafamçokkarıştı
daha önce çok kereler uyardım evli bir adamın ne işi var oralarda die tamam kapatcam dedi ama yok.birde şifresiin değiştirmiş bakın şu işe ne yapocam ne yapcam delirdim.

canım benim evli yada bekar farketmez önemli olan amaç dışı kullanmamak eşimde bende facebook a üyeyiz akşam bilgisayarın başına geçtimi genelde bende yanında olurum allahtan işi gereği gün içindede bilgisayar kullanamıyo bu nedenle birazdaha şanslıyım allah yardımcın olsun düşünüyorumda çok zor bikarar

Evli bir adamın , senin tanımadığın bir bayan arkadaşı olamaz bir kere bu 1.

Aynı şey senin tarafından gerçekleşse ne olucak .. bu 2

Al karşına konuş , bir şeyler ters gidiyor evliliğinde , neden bu arayış?? Çek restini, fazla da yüz verme..

senin piskolojinin bozulması meydanı boş brakmak demek
eşini seviyor ve ona değer veriyorsan bu işin aslını görmeden hiç kendini sıkma

yapman gereken tekşey iki medeni insanın her zaman yapması gerektiği gibi önce dinlemek
eğer sana kaçamak cevaplar verirse o zaman sende olayın üstüne biraz daha yoğunlaş

daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.

zaten o rus fahişeler evliyi ayartmaktan zevk alırlar.öyle o..pudur onlar. herşey çığrından çıktı artık sonumuz hayrola:oklava:

affet dıyenler var vay beeee
nerde kaldı ınanç???
haramdır ya herseyden önce,allah korkusu yok demek kı...asla duzelmez bosuna umut etme..

arkadaslar kizabiliriz ama isi bu derece kufur boyutuna getirmeyelim..
sadece ruslarda kotu yok,her yerde insanin iyisi kotusu var..erkek isik yaktiktan sonra kadin tabi ki yanasir..

Back
X