kızlar çok acil yardım nolur

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
kızlar konuya geççem nişanlım yarın annem yengemın kardesını yolcu etmeye gdecek senıde çağırdı dedi bende anlatmıştım ya size diğer konuda sorunlar olduğunda ayrıca sankı yakınımdamı gıtcem yanı eltimin ablası eltime kaç kere gttıde ona gitcem neyse bende yok hayatım gıtmekıstemıyorum dedım oda annemı ara solededı bende aradım dedım kıanne ben yarın gelemıycem dedım oda neden dedi bende anne gelmek istemiyorum ben dedim yarın evdeyım ben ama gelmek ıstemıyorum dedım oda sinirli bi ses tonu ıle yarın bıze gel olmaz boyle konusalım dedı napmalıyım kızlar nasıl bi tutum göstermeliyim ve kvdemarada yalam soyluyor sesını kaydetmeyı dusunuyorum yalan soylerse nişanlıma en azından delilim olsun çok kolay yalan soyleyıp annemı bile yalancıdurumuna düşüre biliyor yardımkızlar

Noktalama isaretleri, büyük kücük harf, cümle basi, paragraf hicbirini kullanmamissiniz. Okumaya calistim ama daraldim valla. Sakinlesip tekrar yazarsaniz daha iyi olur.

daha önce size haksızlık yapılmış galiba doğru mu anladım ? eğer ki öyleyse bence bu tutumunu uygun şekilde anlatmalısın . ses kaydı akıllıca ama dikkatli ol sonra olaylar tersine dönmesin dikkatli olmanı önerioum

Nişanlınızın kaakterini bilemem ama ben onun yerinde olsam ve nişanlım annemin sesini kayıt cihazına alsa 5 dk durmam ayrılırım o insandan.
Mahkemelerde bile delil yerine geçmeyen,hatta kişisel özgürlüklere saygısızlık sayılan birşeyden söz ediyorsunuz.aklıma bin türlü şey gelir benim,yarın birgün eve bile kamera yerleştirir bu derim.
Bu arada lütfen nokta koyun bari yazdıklarınıza,anlamak için 3 kere okudum konuyu.

aynen katılıyorum, ben de bu numaraları çevirende bulurum suçu, tehlikeli bir insan derim... ha erkekler böyle düşünür mü onu bilemem, ama annesine tuzak kurmanızdan çok hoşlanmayacaktır. zaten hiç hoş şeyler değil. devlet yönetmiyorsunuz, ne bu numaralar...

öncelikle yazarken dikkatli olsak iyi olur, çünkü gerçekten çok zor anlaşılıyor.
gerçekten gitmeniz çok gereksiz olur.öyle uğurlamayı gerektirecek biri değil.ama konuşmayı bilmek çok önemli.sizin konuşma tarzınız hiç doğru olmamış.nişanlına ne gerek var aşkım benim gitmeme,gitmiycem dersiniz tamam.nişanlınız da anneme söyle demiş.onu da arayıp ben gelmek istemiyorum evde olcam yine de gelmiycem.demek çok saçma olmuş.illa gitmenin gereksiz olduğunu belirtmek de istiyorsan,önce bahanenizi söyleyip,mesela yarın misafirimiz gelecek gelemiyorum.zaten ayıpolmaz heralde çok da yakınımız değil diyebilirsin.

bence böyle hürrem oyunlarına girme. açıkça konuşmaya bak. sevgilin seni dinlemiyor, sözüne güvenmiyorsa da tabi bu güvensizliği yaratmamış olman gerekir zorlama derim ben. kaynananla da iyi geçinmeye bak bence. sonuçta bir ömür evleneceğin adamın annesi, suyuna gidersen, tatlı dille yolunu da önünü de kesersin.

Bence de ses kaydı olayına sakın girme.. Sen nişanlında hep biz ol, anneler dışarda olsun. Mesela gitmek istemiyorsan nişanlına açkça soyle ve sence nasıl birşey desem de anneyi kırmadan gitmesem falan gibi nişanlınla bütünleş.. Anesine saldırma derim ben, kadına daha evlenmeden savaş açma daha onceki mevzuları bilmiyorum ama işte bazen kayınvalideler gelinlerini taşmak istiyor heryerde belki de kıvanıcak seninle sen de kadına inadına işim yok ama gelmeyeceğim dersen tatsızlık çıkar! Evlilik birazda cambazlık be canım, öle höt höt herşey olmuyor maalesef :)

Son düzenleme:
şimdi sana yalan söyleyen kadın başkasına söylemeyecek mi?
muhakkak söyleyecek ya da söylemilştir.

ha yine de beni yalancı durumuna düşürür diyorsan yanında biri daha varken konuş ki şahidin olsun.
söylediklerini nişanlınla da paylaş.

Kusura bakmayın ama yalan söyleyecek -ki bunun adı düpedüz iftiradır-, beni ailemi suçlu durumuna düşürecek, etrafa kötü gösterecek ve beni çaresiz bırakacak bu yüzden sesini kaydedicem ve kötü niyetli ben olucam öyle mi? Yalan da saygısızlıktır ayrıca.

İnsan anasına ablasına babasına toz konduramaz. Ama nişanlısı elin kızıdır yalancı olduğuna hemen inanılır.
Sesi kaydedip nişanlısına dinletirse en azından evleneceği adam annesinin her lafına balıklama dalmaması gerektiğini öğrenir.

Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.Etme bulma dünyası. Bana iftira atıcak ben kendimi temizlemek için uğraşırken kötü olucam yok öyle dünya..

konuşurken nişanlınıda çağır beraberce konuşun oda kim ne diyo görür. böyle tehlkeli kv lerle başbaşa konuşmamalı.

aynen bu sefer kvdem benımle ilgili yalan söylese ben kötü kişi olacağım

ben bi bahaneyle değilde istemediğimden dolayı gitmek istemediğimi dile getirdim çünki ileridede evlenınce sürekli bahane bulmaktansa bilsin yalan da söylemek istemedim ayrıca benı her ıstediği yere götüremeyeceğinide bilsin istedım

bana çok güvenir ama sorun şu ki oda annesi ağlayarak bişey anlattığında maduru oynadığında nşanlım onu savunmaya geçiyor

anladım ben senin yapmak istediğini.o yüzden dedim yine de gitmenin gereksiz olduğunu belirt diye.senin yapmak istediğin doğru ama böyle inatlaşır gibi olmaz.sen zaten bahane uydurunca gitmemiş olursun.ardından da zaten gitmemin gerektiği bir yer değil ayıp etmiş de olmuycam diye belirtirsin.öyle her yere gitmek zorunda olmayacağını anlasınlar.kayınvaldenin ne yapacağı şimdiden belli.seni heryere taşımak istiycek.şimdiden önlem almaya çalışmakta haklısın.ama başta nişanlını ayarlamalısın.onuda kayınvaldeni iterek değil de daha farklı yapmalısın.anneni kırmadan bir bahane bulalım beraber gibi.

cnm bak henüz nişanlısın. kayınvaliden gel konuşalım dedi diye gitmek zorunda değilsin hemen. Telefonda söylemişsin zaten. Daha nesini konuşacakmış. Daha şimdiden iplerine ellerine verme. Nişanlın ne demiş . anneme söyle gitmeyeceğini demiş. sende söylemişsin. daha ne. konuşulacak neresi kalmış ki bunun seni çağırıyo.

Sakın gitme . Çıngar çıkaracak kadın. Ayrıca gelmiyorum demene de gerek yok. Ararlarsa annen açsın telefonu. Hasta yatak döşek yatıyo kız desin. Üşütmüş oluver. başın ağrıyo . gece hiç uyumamış oluver. yalan mı yok. Anlasın o da. Ne o öyle. telefonda olmazmış. yüzyüze konuşalım mış mış. oldu cnm . oldu paşam. emrin olur ne demek.

çok sinirlendim yaaa. ayrıca ge konuşalım dediğinde tatlı bir dille konuşacak bir şey yok anneciğim. gelmek istemiyorum. yüz yüze konuşsakta fikrim değişmez deseydin keşke. Yine de sen bilirsin ben olsam ASLA GİTMEZDİM.

Sonucu bildirirsen sevinirim . çok merak ettim . Allah yar ve yardımcın olsun. mutluluklar dilerim.

canım bugn gittim once kpderım konusmak ıstedi odaya geçtık bana dediki eltinle aran bozuk olmasın dedi bendedim ki baba ben kın beslemıyorum ama 6 aydır nişanlıyım bı kez evıne çağırmadı ben çağırılmadığım yere gıtmem dedım sonra bana dediki ben senı boyle bilmezdım istersen banada kin tut dedi ağır oldu konuşması sonra
kkvdemle konuştuk oda ağladı ddik kızım ben aranız ıyıolsun isterim dedi bende dedımkı anne bak biz 6 aydır süreklı görüşüyoruz çağıra blirdi dedim ben kin beslemiyorum dedim sadece bır adın beklıyorum dedim kaynım arayıp neden gelmiyorlar demiş bende dedim ki gelmemızı istiyorsa eşine soylesin o arasın dedim benistanbula tedavıye gıtcem hafta ya eltim arayıpta geçmıs olsun fln mı diycek? demiycek dedim oda sarıldı bana ağladı sonra
nişanlımı aradım baban kındar olduğumu düşünüyor dedim yukarda yazdıklarımı anlatımoda seniuzdulerse soyle hemmen dedi yok dedim ama kındar degılım ben dedım oda babamda olsa sınırı var sana laf soylemez dedi yok dedim bende boşver dedim yanı umduğum gbi geçmedi çok şukur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…