Bunu yapan kesinlikle seni çok iyi tanıyan birisi. Hafızanı bir zorla bakalım hiç kimseyle facebook msn şifrelerini paylaştın mı? Sana tavsiyem facebooka mesaj yazarak hesabının bir başkası tarafından kullanıldığını bildirmek. Mutlaka olumlu yönde sana geri döneceklerdir. Msnde de çok uzun bir şifre var, çalıntı olduğunda kullnabileceğin; onu daha önceden alıp bir yerlere kaydetmiş miydin?
tüm fotograflarını sil, arkadaş listenide sil bunları yapabilirsin kim aldıysa onun olsun eğer kullanacaksan yeni face aç güçlü bir şifre koy
canim bu kesin seni taniyan biri , yoksa yabanci biri niye bukadar ugrassinki.
bi düsün kim olabilir kim cekemiyor seni. face e üye olmadigim icin sana yardim edemicem malesef ins biran önce alirsin geri face ini:teselli:
bilgisayarında caasus yazılım olmasın canm
olup olmadığını şöyle anlarsn
Başlat>Çalıştır
çıkan bu pencereye:
cmd net user yazın (net bir boşluk user olacak.)
O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kaç tane kullanıcı var hepsi yazılı buraya kadar her şey normal
Eğer: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa işte sende de casus var.yoksa sorun yok
var ise derhal sil:
net user SUPPORT_388945a0 /delete (net bir boşluk user bir boşluk SUPPORT_388945a0 bir boşluk /delete )
Ve de gecmiş olsun...
Başlat>Çalıştır
çıkan bu pencereye:
O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kaç tane kullanıcı var hepsi yazılı buraya kadar her şey normal
Eğer: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa işte sende de casus var.yoksa sorun yok
var ise derhal sil:
net user SUPPORT_388945a0 /delete (net bir boşluk user bir boşluk SUPPORT_388945a0 bir boşluk /delete )
Ve de gecmiş olsun...
Başlat>Çalıştır
çıkan bu pencereye:
var ise derhal sil:
Ve de gecmiş olsun...
Nasıl yani Support_388945a0 Microsoftun casusu mu? Ben onu silmiş oldum. Sonuç olarak silmekle nelere engel oldum? :uhm:
Tabiiki Microsoftun Casusu. Aslında engel olduğunuz pek birşey yok çünkü Microsoft 3.Şahıslarla bilgi paylaşımı yapmaz.
Ama kullandığınız işletim sistemi Legal değilde illegal yoldan orjinal hale getirilmişse o zaman ilerleyen süreçteki sorunları bertaraf etmiş oldunuz.
Yinede bilgisayarınızdaki güncellemelerinizi yaparken bu casus tekrar olarak bilgisayarınıza girecektir.
Ayrıca yeni sürüm Msn sürümleri gibi programları yüklediğinizde her türlü bu casus bilgisayarınıza girecektir.
Fakat korkacak birşey yok çünkü o kadar önemli birşey değil :)
Teşekkürler cevabın için. Galiba ben onu silmekle geçmiş kayıtlarını yapmasına engel oldum anladığım kadarıyla. Sen bu konularda baya bilgili görünüyorsun pc bölümü falan mı okudun? Yoksa hacker misin :jeyyar: delikafadulden
canım msn adresi çalınması, bilişim suçu..
hemen savcılığa dilkçeyle başvur,
Bilişim polisleri devreye giriyor
IP adresinden tespit ediliyor,pc sine el konarak incelemeye alınıyor..
Ayrıca düşmanını uzakta arama.:jeyyar:.kankan bile olabilir..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?