Kızlar çok acil yardım

Yok ben onları tipleri tanıtmak amaçlı söyledim gerçekten kötü niyetle değil
Yok yok anladim ben sizi. Zaten kendileri anlatiyormus. Siz geri kalanlarla ilgileniyorsunuz hakli olarak.
Ya isyerlerinde cok rezil seyler yasanabiliyor. Inanin ben de neler gordum ama. Iste el mahkum. Gormeyip duymamak ve ilgilenmemek gerekebiliyor bazen

Yok yok anladim ben sizi. Zaten kendileri anlatiyormus. Siz geri kalanlarla ilgileniyorsunuz hakli olarak.
Ya isyerlerinde cok rezil seyler yasanabiliyor. Inanin ben de neler gordum ama. Iste el mahkum. Gormeyip duymamak ve ilgilenmemek gerekebiliyor bazen
Ama beni tetikleyen ne oldu anlatayım bir arkadaşımı diğer şubeye yönetici alınması için referans oldum patronum bana güvenerek aldı ve çok memnun bu gün kız geldi işi vardı ofiste o sırada muhasebe bölümünden birisi bağırıyor ismimi ben de kulaklık tek kulağımda biraz da rahatsızım ki o ara iş yoktu duymadım bağırmaya başladı duymuyorsun kulaklık takma diye ben de x abicim bağıracağına yanındaki telden dahili ara söylesene dedim o da bana ne alakası var işin bu senin duyacaksın dedi bende hastayım vs diyince o arada içeride bu müdür vasıflı bey benim için arkadaşıma senin bu arkadaşın herkesle böyle sorunlu demiş kız da bana dikkat et canım bak ayağını kaydıracaklar diyince ben orda koptum

Şu saydıklarınızdan dolayı evden çıkmak istemiyorum valla çok midesiz insanlar var ya...

Ortamda onlar ve sizden başka kimse var mı ? Şikayet etseniz size arka çıkarlar mı ?
Asla çıkmazlar arka bir kişi var denetime geldi çalışmaya üst düzey Mali müşavir bu müdür vasıflı kişi onu istemiyor ve rahatsız ama bu ara o da onlara susuyor artık kabullendi mi başka bi sebep mi bilemedim doğrusu güvenim YÖK kimseye zira bu müdür kişisi orada garanti kalıcı göründüğü için diğerleri de ona yalakalık peşinde

Onun yanında böyle konuşmamaları patronun bilmediği anlamına gelmez. İş hayatında yenisin sanırım. İşler iyi gittiği sürece patron/yönetici elemanlarının ne olduğunu bildiği halde ses etmez...
Ama bence o da sıkılmış durumda zira onun hesaplarını beğenmediği için yerine ihtiyacı yokken başka birini aldı deneme sürecinde

Back
X