Kizlar cok acil yardım!!!!

Biz ne hissedersek onlar hemen anlıyor. Ne olursa olsun sakin olmaya çalış. Bak sen gülünce o da gülmüş. Sen ağlarsan o da korkar. Ona yardım etmen lazım ama sen kendini koyvermissin. Alt tarafı tuz yutmuş annesi niye korktun bu kadar? :)
Ilk bebegim cok hassas bi anneyim sanirm:KK23:

tuz bebekler icin sagliksiz. ciger degilde böbrege sorun yapa bilir. bol bol suya devam emiyorsa sürekli emsin. ben olsam emin olmak icin doktorumu arardim.

tuz bebekler icin sagliksiz. ciger degilde böbrege sorun yapa bilir. bol bol suya devam emiyorsa sürekli emsin. ben olsam emin olmak icin doktorumu arardim.
Doktoru aradim canim ama cevap vermedi :(
Bol bol su veriyorum cigerleri icin umarım bisey olmaz inşaAllah :(

Doktoru aradim canim ama cevap vermedi :KK43:
Bol bol su veriyorum cigerleri icin umarım bisey olmaz inşaAllah :KK43:

internetde okudum simdi. bebeklerde tuz zehirlenmesi olursa: kusma, hizli kalb atisi, baygin bakis olurmus. bebisin herzamanki gibi farkli degilse rahat olsun icin. zaten tuzdan igrendiginden ögürmüstür cok yutmamistir bu yüzden

internetde okudum simdi. bebeklerde tuz zehirlenmesi olursa: kusma, hizli kalb atisi, baygin bakis olurmus. bebisin herzamanki gibi farkli degilse rahat olsun icin. zaten tuzdan igrendiginden ögürmüstür cok yutmamistir bu yüzden
Elhamdulillah olmadi oyle seyler canim hatta 5 dk sonra gayet normal oyun oynamaya devam etti
Bende arastrdm ama bisey bulamadm
Icim rahatladı azda olsa cok sagol.canim benim :KK200:

Korkmanıza gerek yok yuttugunu sanmıyorum biz bile biraz fazla tuz gelse ağzımız yanıyor yutamaz ama ağzının içi yanmıştır yaptığınız gibi su verin bol bol bir şey olacağını sanmam geçmiş olsun :)

Korkmanıza gerek yok yuttugunu sanmıyorum biz bile biraz fazla tuz gelse ağzımız yanıyor yutamaz ama ağzının içi yanmıştır yaptığınız gibi su verin bol bol bir şey olacağını sanmam geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun annelik zor herşeye endişeleniyoruz. Bir şey olmaz inşallah korkmayın. Allah beterinden korusun.
InşaAllah kizlar sagolun :dua:

Back
X