Kızlar çok acil yardım !!!!!

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.704
598
31
Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için

Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için
Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye

Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta

Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye
Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta
Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale

Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥
Cok sevindim rabbim saglikla kucagina versin inşallah ❤ doktorunun sozunden çıkma sakn

Reactions: JES
Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥
Ayy çok sevindim valla bebisin saglikla gelsin inşallah kendine çok iyi bak

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…