JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.704 598 31 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #1 Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için
Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için
MelekBusran Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2020 645 534 18 26 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #2 Muzkad .!.: Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye
Muzkad .!.: Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için Genişletmek için tıkla... Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #3 Muzkad .!.: Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için Genişletmek için tıkla... Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta
Muzkad .!.: Düşük tehlikesi olan birine vajinal ultrasonun bir zararı olur mu. 6. Haftadayım doktor bakayım diyor. Kalp atışı duymak için Genişletmek için tıkla... Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.704 598 31 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #4 MelekBusran .!.: Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye Genişletmek için tıkla... Elysia1 .!.: Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta Genişletmek için tıkla... Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale
MelekBusran .!.: Bu konuda bir fikrim yok ama zararı olsa doktor neden vajinal ultrasondan baksinki.Ayni doktormu dedi düşük tehlikesi var diye Genişletmek için tıkla... Elysia1 .!.: Canm doktor bakalm diyosa sorun olmaz bence o daha iyi biliyor sonucta Genişletmek için tıkla... Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #5 Muzkad .!.: Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥ Genişletmek için tıkla... Cok sevindim rabbim saglikla kucagina versin inşallah ❤ doktorunun sozunden çıkma sakn
Muzkad .!.: Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥ Genişletmek için tıkla... Cok sevindim rabbim saglikla kucagina versin inşallah ❤ doktorunun sozunden çıkma sakn
MelekBusran Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2020 645 534 18 26 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #6 Muzkad .!.: Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥ Genişletmek için tıkla... Ayy çok sevindim valla bebisin saglikla gelsin inşallah kendine çok iyi bak
Muzkad .!.: Kızlar allah yüzüme baktı az su iç yürüyüş yap dedi ben sıcak bakmayınca sonra maşallah işe yaradı gerek kalmadı vajinale ☺♥ Genişletmek için tıkla... Ayy çok sevindim valla bebisin saglikla gelsin inşallah kendine çok iyi bak
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.704 598 31 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #7 Elysia1 .!.: Cok sevindim rabbim saglikla kucagina versin inşallah ❤ doktorunun sozunden çıkma sakn Genişletmek için tıkla... Amin canım amin Tamam canım zaten artık o ne derse o
Elysia1 .!.: Cok sevindim rabbim saglikla kucagina versin inşallah ❤ doktorunun sozunden çıkma sakn Genişletmek için tıkla... Amin canım amin Tamam canım zaten artık o ne derse o
JES Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 17.081 96.704 598 31 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi JES #8 MelekBusran .!.: Ayy çok sevindim valla bebisin saglikla gelsin inşallah kendine çok iyi bak Genişletmek için tıkla... Sağol canım ikimizinki de inşallah sende çok dikkat et
MelekBusran .!.: Ayy çok sevindim valla bebisin saglikla gelsin inşallah kendine çok iyi bak Genişletmek için tıkla... Sağol canım ikimizinki de inşallah sende çok dikkat et