Kızlar çok acil Yardımınız ihtiyacım var.!!!

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Öğretmenim bugün 7.53 te rapor aldım çalıştığım ilden almadim ama. bu rapor geçerli olmuyor mu oradan almadım diye?
( bu arada keyfi bir şey değil bu hafta kadın doğum doktoruyla gorusecegim bilirsiniz adet doneminde cagirirlar ve yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru yok ve raporum kadın doğum doktorundan)

Sıkıntı olabilir keşke gece gidip acilden alsaydın bende sehir dışında çalışırken öyle yapıyodum nikah için falan izin vermediler sözleşmeliydim mazeret izni olmayınca rapor almak zorunda kalmıştım gece gidip bi poliklnkten almıştım

Öğretmenim bugün 7.53 te rapor aldım çalıştığım ilden almadim ama. bu rapor geçerli olmuyor mu oradan almadım diye?
( bu arada keyfi bir şey değil bu hafta kadın doğum doktoruyla gorusecegim bilirsiniz adet doneminde cagirirlar ve yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru yok ve raporum kadın doğum doktorundan)
Geçerli olur.

sıkıntı olacak bişi yok zaten bulunduğunuz yerde kadın doğum doktoru yokmuş geçmiş olsun...

Geçerli olur. Şehir dışından rapor almistim sayildi. Normal sartlarda şehir dışına cikacaginizi bildirmeniz lazim idareye ben bildirememistim. Hastalandim haftosonu sinav gorevine resen atamislar gidemedim. Rapor aldim sayildi

Dersiniz saat kaçtaydı? Rapor aldığınız yerle görev yeriniz arasında ne kadar mesafe var?

Neden geçerli olmayacağını düşündünüz?

Back
X