Kızlar Çok Acil Yardımınıza ihtiyacım var

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
hemen konuya gircem
ellerim titriyo şu an zor yazıyorum
ben sevgilimn msn şifresi v.s biliyorum
ve çok sık girmezdim aylardır da girmedim
az önce girdim nerden aklıma geldi bilmiyorum
resimler kısmına baktım 6 tane resim açılmamış
açtım baktım arkadaşlarıyla resimleri var
en sondakini açtım bi kızın resmi var! poz vermiş dışarda biyerde
resmin altında iphone umdan gönderildi yazıyo yani sevgilimin telinden kıza gönderilmiş!
bu kız bizim okuldaa tanıyorum yani ama konuşmuşluğumuz yok
şimdi ben bugün buluşalım dedim sevgilime göstericem ona bunları sonrada..
şimdi ben napiyim sizce ya ben yanına giderken msn ye girip silerse bunları şifreyi mi değiştireyim nasıl değişttircem ben pek anlamıyorum bu msn olayından çok kötüyüm kızardım sinirden ya

Silmesi neyi değiştiricek ki ? Sen gözünle görün sonuçta. Ne gördüğünden ve sevgilinin ne yaptığından emin bir şekilde çık karşısına hesabını sor. erkeklerin genel özelliği sesini yükseltip kızarak üste çıkmaya çalışmaktır, asla alttan alma. Seni aldattığından kesin emin olursan da asla affetme çünkü güven duygusu bir kere kaybedildimi yerini şüpheye bırakır ve bu seni tüketir.

Silmesi neyi değiştiricek ki ? Sen gözünle görün sonuçta. Ne gördüğünden ve sevgilinin ne yaptığından emin bir şekilde çık karşısına hesabını sor. erkeklerin genel özelliği sesini yükseltip kızarak üste çıkmaya çalışmaktır, asla alttan alma. Seni aldattığından kesin emin olursan da asla affetme çünkü güven duygusu bir kere kaybedildimi yerini şüpheye bırakır ve bu seni tüketir.

değiştirmez hiçbişeyi tabiki ama göstermek isttiyorum

Aklında soru işaretleriyle bir ilişkiyi sürdüremezsin. Güvenmiyosan sevgiline hiç birşey ilerlemeden ayrıl derim ben güven olmadan ilişki yürümez

Son düzenleme:
1.si kontrol neden?(demekki ters giden bişeyler hissettin)
2.si ispat etme çabası neden?(adam yaptıysa zaten o da gerçeği biliyodur)
3.sü buluşsanda inkar edecek arkadaşım yaptı yada olmadı diyecek dese bile gerçeği zaten biliyosun ayrılır uğraşmazsın.

güçlü olmaya çalış karşısında bence .

şifreyi değiştirmesen
o da o resmi silse
sana yapmadım dese inkar etse
sen gördüklerine mi inanacaksın
yoksa onun yalanlarına inanıp devam mı edeceksin onunla :19:

mailine gir. ordan seçeneklere tıkla. sonra diğer seçeneklere tıkla. Hesabınızı yönetme adı altında Hesap ayrıntıları (parola, diğer adlar, saat dilimi) buraya tıkla. Parola ve güvenlik bilgiler in hemen altında paralo değiştir var ordan değiştirebilirsin.

tşkederim
başka resimlerde var açmaya çalışıyorum
diskte yeterli yer yok(c) diye bi yazı çıkıyon açılmıyo yine kıza gönderilmiş..!!
bunu nasıl açabilirim peki

1.si kontrol neden?(demekki ters giden bişeyler hissettin)
2.si ispat etme çabası neden?(adam yaptıysa zaten o da gerçeği biliyodur)
3.sü buluşsanda inkar edecek arkadaşım yaptı yada olmadı diyecek dese bile gerçeği zaten biliyosun ayrılır uğraşmazsın.

olsun yinede gözüne sokmak istiyorum o resimleri

güçlü olmaya çalış karşısında bence .

şifreyi değiştirmesen
o da o resmi silse
sana yapmadım dese inkar etse
sen gördüklerine mi inanacaksın
yoksa onun yalanlarına inanıp devam mı edeceksin onunla :19:

tabikii hayırr ama ona göstermek istiyorummm

o kadar köttüyüm ki lanet olsun ya ellerim titriyo soğuk kanlı olmaya çalışıyorum o kızada göstericem ben

şifreyi değiştirdiğine sevindim canm şimdi anlamadıgım bu kız kim, sevgilin sana haber vermeden gizli gizli buluşmuş sanırım doğru mu anladım? biraz aydınlatsaan

bu kız bizim okulda cnm hatta sevglimden ders aldı geçen sene gördüğüm kadarıyla tanıyorum
şimdi gidiyorum buluşmaya daha doğrusu ayrılmaya hiç bahsetmedim gördüklerimden giidince göstericem

Canım şifresini değiştirmekle falan uğraşma o ne diyecek ki sen gördün zaten hepsini. Girip silecek sonra da hayal gördün aşkım geçti diyecek hali yok ya sana. Ne olduysa anlatacak mecbur. Sen önce sevgilini al karşına, bi konuş. Eğer yeterli olmazsa kızı zaten görüyormuşsun okulda. İkisini yüzleştirebilirsin mesela.

tşk ederim kızlar yanımda oldunuz
gittim bugün tabi titriyorum sinirden
girdim odasına hoşgeldin filan dedi kalktı öpmeye geri çekildim noldu dedi anladı yüzümden bşy olduğunu çekil dedim ittim noluyo ya deedi
oturdum bilgisayarın başına açtım gösterdim
bunlar ne dedim ne işi var bu kızın resimlerinin.bi kaç ağır şey söyledim bağırma diyo hocalar duycak sakinleştrmeye çalışıyo
gördü işte
önce bi sakince sorsaydın ya dedi
bunlar ne benim bunlardan haberim bile yok dedi bşy yapcak olsam sana niye şifremi vereyim dedi
ben hala bağırıyorum ne bunlar diye
iphone telefonlarda bi uygulama varmış bi kaç kişi ortak kullanıyomuş anlamadım tam olarak
yani arkadaşları teldn birine bşy gönderince bunun msnye geliyomuş 2 arkadaşıyla ortakmış okızada arkadaşı takılıyomuş
aradı arkadaşını dediki benim msnye resim gelmiş oda dediki işte o x in resmi çektim gönderdim filan
dedimki başka birine bi resim göndersin
gönderdi işte arkadaşı kendi resmini göndermiş birine
msnde göründü resim aynı şekilde.kızın resmi gibi
siz böyle bşyden haberdarmısınız kızlar
bende inanmıyorum dedim çektim çıktm kapıyı telimi kapattım delirmek üzereyim

valla canım bence en mantıklısı ıphone uygulama merkezi falan oluyr ya oraya git görüş... tabi en önemlisi senin inanman... Eğer daaha önce senin güvenini kırmadı ise yani ona güveniyorsan sen karar vereceksinn tatlım...

Sonradan gönderilen fotoğraf da aynı şekilde olmuş.

Siz daha neye inanmıyor ve nasıl bir kanıt bekliyorsunuz?

Back
X