Sonradan gönderilen fotoğraf da aynı şekilde olmuş.
Siz daha neye inanmıyor ve nasıl bir kanıt bekliyorsunuz?
bilmiyorum içim rahat değil hala kıza ulaşıp onunla konuşcam bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan gönderilen fotoğraf da aynı şekilde olmuş.
Siz daha neye inanmıyor ve nasıl bir kanıt bekliyorsunuz?
tşk ederim kızlar yanımda oldunuz
gittim bugün tabi titriyorum sinirden
girdim odasına hoşgeldin filan dedi kalktı öpmeye geri çekildim noldu dedi anladı yüzümden bşy olduğunu çekil dedim ittim noluyo ya deedi
oturdum bilgisayarın başına açtım gösterdim
bunlar ne dedim ne işi var bu kızın resimlerinin.bi kaç ağır şey söyledim bağırma diyo hocalar duycak sakinleştrmeye çalışıyo
gördü işte
önce bi sakince sorsaydın ya dedi
bunlar ne benim bunlardan haberim bile yok dedi bşy yapcak olsam sana niye şifremi vereyim dedi
ben hala bağırıyorum ne bunlar diye
iphone telefonlarda bi uygulama varmış bi kaç kişi ortak kullanıyomuş anlamadım tam olarak
yani arkadaşları teldn birine bşy gönderince bunun msnye geliyomuş 2 arkadaşıyla ortakmış okızada arkadaşı takılıyomuş
aradı arkadaşını dediki benim msnye resim gelmiş oda dediki işte o x in resmi çektim gönderdim filan
dedimki başka birine bi resim göndersin
gönderdi işte arkadaşı kendi resmini göndermiş birine
msnde göründü resim aynı şekilde.kızın resmi gibi
siz böyle bşyden haberdarmısınız kızlar
bende inanmıyorum dedim çektim çıktm kapıyı telimi kapattım delirmek üzereyim
Klasik erkek yalanı.Ortak hesap,arkadaş kesiyor o kızı vs.vs.vs.
Hala kanıt arıyorsunuz ya,pes...![]()
peki sana söylediği ortak hesap yok biri birine gönderme yaptığında ötekinede gidiyor olayını ispatlamasını isteseydin ya..
yapsınlar bir birlerine gönderiyi takip edin mailden. birde yanlış hatırlamıyorsam "sevgilimin numarasından gönderilmiş" demiştin..
nasıl başkası yolluyor , ortak hesaba düşüyor... neyse bana olsa ben ispatlamasını isterdim şahsen..
Rahat ol canım ya bak kurgu yapmışız sadece :) Sevgilin biraz kırılmış olabilir tabi ama olsun sonuçta narin olan taraf her zaman kızlardır. Anlayış göstersin gene de biraz. Bir kaç gün trip atsa bile kıyamaz sana, gene konuşur heralde :)
Bütün konuların şüphe ve paranoya dolu.evet bu sefer şüphelenmek de halıymışsın ama yok kızı aramak falan.ispat etmiş zaten sana.bu fevrilikle bu şüphecilikle sağlıklı bi ilişkin olabilceğini sanmıyorum.ama inşallah yanılırım...