Kızlar Çok Acil Yardımınıza ihtiyacım var

Canım inşallah hemen çözülür bu durum ve ilişkin zarar görmez. Bence de en iyisi kızla da bir konuş, onu da bir dinle hem için de rahat eder bu durumda. Sonra kesin bir karara varırsın. Şu i-phone uygulamalarını da bir merkezden öğrenebilirsin. Olay rahatlıkla çözülür inşallah canım hiç üzme tatlı canını. Kimse için üzülmeye değmez senden kıymetli mi sanki

tşk ederim kızlar yanımda oldunuz
gittim bugün tabi titriyorum sinirden
girdim odasına hoşgeldin filan dedi kalktı öpmeye geri çekildim noldu dedi anladı yüzümden bşy olduğunu çekil dedim ittim noluyo ya deedi
oturdum bilgisayarın başına açtım gösterdim
bunlar ne dedim ne işi var bu kızın resimlerinin.bi kaç ağır şey söyledim bağırma diyo hocalar duycak sakinleştrmeye çalışıyo
gördü işte
önce bi sakince sorsaydın ya dedi
bunlar ne benim bunlardan haberim bile yok dedi bşy yapcak olsam sana niye şifremi vereyim dedi
ben hala bağırıyorum ne bunlar diye
iphone telefonlarda bi uygulama varmış bi kaç kişi ortak kullanıyomuş anlamadım tam olarak
yani arkadaşları teldn birine bşy gönderince bunun msnye geliyomuş 2 arkadaşıyla ortakmış okızada arkadaşı takılıyomuş
aradı arkadaşını dediki benim msnye resim gelmiş oda dediki işte o x in resmi çektim gönderdim filan
dedimki başka birine bi resim göndersin
gönderdi işte arkadaşı kendi resmini göndermiş birine
msnde göründü resim aynı şekilde.kızın resmi gibi
siz böyle bşyden haberdarmısınız kızlar
bende inanmıyorum dedim çektim çıktm kapıyı telimi kapattım delirmek üzereyim

Klasik erkek yalanı.:31: Ortak hesap,arkadaş kesiyor o kızı vs.vs.vs.:6:

Hala kanıt arıyorsunuz ya,pes...:37:

bence biraz beklesen iyi olur, varsa öyle bişey kokusu çıkar yakın zamanda..,
şu anda eğer karşısına geçersen zayıf düşersin.. baksana fotoğrafı bulduğunda bile elin ayağın titremiş.
büyük ihtimalle bunu bana nasıl yaparsın derken gözyaşlarına boğulacaksın.. sakinleşmeyi dene sonra güçlü olarak geç karşısına dik dur...

Şifreyi değiştirme sakın onun özel hesabı neden değiştiresin ki hem haklıyken haksız duruma düşersin. Sen gördünmü gördün. Yüzyüze geldiinizde söylersin onun ne cvp vereceğini beklersin isterse silsin isterse silmesin sen gördünmü gördün.

peki sana söylediği ortak hesap yok biri birine gönderme yaptığında ötekinede gidiyor olayını ispatlamasını isteseydin ya..
yapsınlar bir birlerine gönderiyi takip edin mailden. birde yanlış hatırlamıyorsam "sevgilimin numarasından gönderilmiş" demiştin..
nasıl başkası yolluyor , ortak hesaba düşüyor... neyse bana olsa ben ispatlamasını isterdim şahsen..

peki sana söylediği ortak hesap yok biri birine gönderme yaptığında ötekinede gidiyor olayını ispatlamasını isteseydin ya..
yapsınlar bir birlerine gönderiyi takip edin mailden. birde yanlış hatırlamıyorsam "sevgilimin numarasından gönderilmiş" demiştin..
nasıl başkası yolluyor , ortak hesaba düşüyor... neyse bana olsa ben ispatlamasını isterdim şahsen..

ben kanıtlamasını istedim zaten earkadaşı resim gönderdi birine ve aynı şekilde çıktı sanki sevgilim göndermiş gibi
ama hala huzursuzluk var içimde dedimki söyle arkadaşına kızın numarasını versin
napıcaksın ne sorucaksın ki dedi!
sonra güya istemiş arkadaşından arkadaşı aramış kız cvp vermiyomuş
bende delirdim iyice bi arkadaşıma söyledim az önce okulda neredeyse herkesi tanır bulucak benim için arıycam

annemde anlıyo niye suratın asık diyo bana ağlayamıyorum görcekler diye
ne varsa çıksın ortaya ya arada kalmak kadar kötü bişey yok:(

kızı aradım konuştuk gerçekten arkadaşıyla aralarında bşyler varmış resim olayıda açığa kavuştu
burda okuduğum şeylerden öyle doluyorum napiyim daha çok şüphe ediyorum artık..
bi suçu yokmuş yani
şimdi yine küsüz bana inanmadın ama tanımadığın bi kıza inandın dedi güvenmiyosun filan dedi haklıda..

Rahat ol canım ya bak kurgu yapmışız sadece :) Sevgilin biraz kırılmış olabilir tabi ama olsun sonuçta narin olan taraf her zaman kızlardır. Anlayış göstersin gene de biraz. Bir kaç gün trip atsa bile kıyamaz sana, gene konuşur heralde :)

Bütün konuların şüphe ve paranoya dolu.evet bu sefer şüphelenmek de halıymışsın ama yok kızı aramak falan.ispat etmiş zaten sana.bu fevrilikle bu şüphecilikle sağlıklı bi ilişkin olabilceğini sanmıyorum.ama inşallah yanılırım...

Rahat ol canım ya bak kurgu yapmışız sadece :) Sevgilin biraz kırılmış olabilir tabi ama olsun sonuçta narin olan taraf her zaman kızlardır. Anlayış göstersin gene de biraz. Bir kaç gün trip atsa bile kıyamaz sana, gene konuşur heralde :)

evt canım haklısın:)ya ama kızla konuştum diye kızdı neden kızdı anlamadım işte ben telefonunu bulmadan önce kızı sevgilimin msnye ekledim.ona kızd.ı kız okulda dedikodu çıkarırsa hoca beni ekledi filan derse canımız sıkılcak dedi ne diye öyle biriyle muhattap oldun ddi (bu arada kız hakkında bende bi kaç şey duymştum okulda görmüşttümde ama okuldan ayrılmış bu sene, nasıl dedikodu yapcak ki)ne gzl için rahat etti diyeceğine kızıyo konuştm diye

Bütün konuların şüphe ve paranoya dolu.evet bu sefer şüphelenmek de halıymışsın ama yok kızı aramak falan.ispat etmiş zaten sana.bu fevrilikle bu şüphecilikle sağlıklı bi ilişkin olabilceğini sanmıyorum.ama inşallah yanılırım...

evt haklısınız ama inş yanılırsınız:)çok şüpheciyim ama napiyim forumda öyle konular okuyorum ki Allah korusun

Back
X