Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Kızlar çok acil yardımmmmm....

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
103
Kızlar hafta içi yeni evime yerleşicem inşallah.ankestre düzenlenmiş bir mutfak var ve şimdi 3lü setini almam lazım şu 2 gün içerisinde acil fikir verin noluuurrr.ayrıca hiç bilmiyorum cam ocak ve inox ocak arasındaki fark ne?bi fırında olması gereken özellikler ne?lütfen acil yardımcı olun kızlar..bu arada 23 haftalık hamileyim çok gezip araştırma gibi bi imkanımda yok.şimdiden teşekkürler...

aynı yardıma benim de ihtiyacım var. 2 gündür bakıyorm internetten teka bide silverline di galiba ortalama fiyatlar ve fiyatlarına göre iyi markalar anladığım kadarıyla. önceki evimde ankastre vardı bosch ben memnun değildim pek gec pişiriyordu davlumbaz aşırı gürültülü ocakta bozulmuştu. Gerçi benden önce ev sahibi 2 yıl kadar kullanmıştı ondan da olabilir ama. Buna rağmen yine bilindik diye bosch siemens mi alsam alsam hangi modeli alsam. imdat.

bızım ewde bosh setı var cok yenı ve ınox denılen malzemeden üretılmış oldugunu aylar sonra servis ğelince öğrendım.. cunku inoxta herseyı emme özelliği varmıs yanı atıorum tenceredekkı yemegı actın kapaktakı buhar damlasıda dusuyor ya o bile lek yapıor ve servısı cağırnca servis ücreti öduyorsun tuketıci hatası dıye ve sana onların önerdiği bir temizleyıci satıorlar 40 tlbence klasık fırın al en azından herzamn sildiğin ğibi silersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…