• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar cok acil

Ellerim aci biberden yaniyor ne gecirir kavruldu rwsmen
aynı şey dün başıma geldi biraz internette araştırdım çamaşır suyuna sok diyenden domates kabuğuyla ovala diyene kadar bir sürü bişi okudum camaşır suyunu denedim bıcak gibi kesip atmasada 1 saat sonra gecti ....varsa karalahana eline alıp ez ....yanık kremi varsa sür ...gecmiş olsun

Evde herhangi bi agri kesici ozellikle minoset varsa hafif islat ellerine sur erit yani biraz bekle gecer biz oyle yapiyoruz canım :)

gecen gün benmde basıma geldi
ağlıyodum artık
uyumaya calıstım uykum yoktu
sanırım bayılmışım
3 saat sonra uyandım:KK70::KK70:

geçti
ama geçmiyor yanık kremiyle falan
süt müt geçirir diyolar geçmiyor
buzlu suda beklet o rahatlatıyor

Çamaşır suyu gibi ağır bir kimyasalı direk ciltle temas ettirmek mi? Yapmayın Allah aşkına böyle tavsiyeler vermeyin ya ben temizlik yaparken azcık değse elime hemen irrite ediyor, biraz duyarlı olalım tavsiye verirken lütfen.

Yanık kremi veya bepanthol sürebilirsiniz.. Geçmiş olsun.

cnm aynı şey anneme olmuştu yoğurda sokmuştu ellerini, biraz hafifletiyormuş. biraz iğrenç olacak ama bi akrabamız idrarın işe yaradığını söylemişti. ne kadar doğru bilmem tabi

cnm aynı şey anneme olmuştu yoğurda sokmuştu ellerini, biraz hafifletiyormuş. biraz iğrenç olacak ama bi akrabamız idrarın işe yaradığını söylemişti. ne kadar doğru bilmem tabi
Akrabam olsa ömür billah öpmem elini. Ayy, Allah'ım n'olur çevremde olmasın böyleleri, dinimiz âmin. :KK57:

Back
X