Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynı şey dün başıma geldi biraz internette araştırdım çamaşır suyuna sok diyenden domates kabuğuyla ovala diyene kadar bir sürü bişi okudum camaşır suyunu denedim bıcak gibi kesip atmasada 1 saat sonra gecti ....varsa karalahana eline alıp ez ....yanık kremi varsa sür ...gecmiş olsun
Çamaşır suyu gibi ağır bir kimyasalı direk ciltle temas ettirmek mi? Yapmayın Allah aşkına böyle tavsiyeler vermeyin ya ben temizlik yaparken azcık değse elime hemen irrite ediyor, biraz duyarlı olalım tavsiye verirken lütfen.
Yanık kremi veya bepanthol sürebilirsiniz.. Geçmiş olsun.
cnm aynı şey anneme olmuştu yoğurda sokmuştu ellerini, biraz hafifletiyormuş. biraz iğrenç olacak ama bi akrabamız idrarın işe yaradığını söylemişti. ne kadar doğru bilmem tabi
cnm aynı şey anneme olmuştu yoğurda sokmuştu ellerini, biraz hafifletiyormuş. biraz iğrenç olacak ama bi akrabamız idrarın işe yaradığını söylemişti. ne kadar doğru bilmem tabi