- 24 Ocak 2022
- 621
- 356
- 53
- 27
- Konu Sahibi Yardmlslm16
-
Yani çizgi bariz gorunuyoda test bı garip geldi bana bozuk falan değilse doğrudur. Bide üzerinde yazar ilk kaç dk da sonuca bakmanız gerektiğini. Her test bir olmaz kimisi ilk 5 dk da gösterir kimisi 20 dk da.Kızlar bir arkadasının testi ilk 10 dakıka 2.çizgi belirmemiş ama 15.dakikada test bu şekilde planlanmayan bir gebelik hamile mi değilmi? Adetine 2 gün var bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi
Eki Görüntüle 3001268
1 saat hiç bir şey yoktu 2 3 saat sonra böyle olduYani çizgi bariz gorunuyoda test bı garip geldi bana bozuk falan değilse doğrudur. Bide üzerinde yazar ilk kaç dk da sonuca bakmanız gerektiğini. Her test bir olmaz kimisi ilk 5 dk da gösterir kimisi 20 dk da.
15. Dk da mı böyle oldu 2 3 saat sonra mi tam anlayamadım.1 saat hiç bir şey yoktu 2 3 saat sonra böyle oldu
İlk 5 dk icerisinde ikinci cizginin cikmasi beklenir hatta 5 dakikaya kalmadan cikiyor. 5 dk snrasi kuruma cizgisidir bi anlam ifade etmez.Kızlar bir arkadasının testi ilk 10 dakıka 2.çizgi belirmemiş ama 15.dakikada test bu şekilde planlanmayan bir gebelik hamile mi değilmi? Adetine 2 gün var bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi
Eki Görüntüle 3001268
2 3 saat sonra ilk 1 saat hiç bir şey yoktu15. Dk da mı böyle oldu 2 3 saat sonra mi tam anlayamadım.
Bu şekilde hamile kaldığını öğrenenler olmuş o yüzden tereddüt ettimİlk 5 dk icerisinde ikinci cizginin cikmasi beklenir hatta 5 dakikaya kalmadan cikiyor. 5 dk snrasi kuruma cizgisidir bi anlam ifade etmez.
Kızlar bir arkadasının testi ilk 10 dakıka 2.çizgi belirmemiş ama 15.dakikada test bu şekilde planlanmayan bir gebelik hamile mi değilmi? Adetine 2 gün var bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi
Eki Görüntüle 3001268
Hanginize cevap verelim anlamadım aynı kişi misiniz?Bu şekilde hamile kaldığını öğrenenler olmuş o yüzden tereddüt ettim
Benimde başəma bu testden yaptığımda geıdi adet oldum2 3 saat sonra ilk 1 saat hiç bir şey yoktu
2-3 saate böyle olur tabi. Test bozuk ayrıca. Tekrarlamanız gerekiyor.1 saat hiç bir şey yoktu 2 3 saat sonra böyle oldu
Gebelik olmasa asla çıkmaz diyorlar2-3 saate böyle olur tabi. Test bozuk ayrıca. Tekrarlamanız gerekiyor.
İlk 1 saat hiç bir şey yoktu daha önce yaptım aynı marka 3 gün önce onda silik bile çıkmamıştı korktum açıkçasıBenimde başəma bu testden yaptığımda geıdi adet oldum
Hmm sanmıyorum o zaman canm ilk dk lar geçerlilik olur sonrasına itibar etmeyin diye yazar zaten üzerinde. Yine de emin olmak için tekrar test yapabilirsin bikac gun sonra.2 3 saat sonra ilk 1 saat hiç bir şey yoktu
İdrarı çok kullanmışsınız gibi geldi bana. Hayır çıkabilir. İlk 10 dakikada silik çizgi olması gerekiyor hiç yoktan. Ama bu ne negatif ne pozitif. İşlevinini kaybetmiş.Gebelik olmasa asla çıkmaz diyorlar
Teşekkür ederimHmm sanmıyorum o zaman canm ilk dk lar geçerlilik olur sonrasına itibar etmeyin diye yazar zaten üzerinde. Yine de emin olmak için tekrar test yapabilirsin bikac gun sonra.
Teşekkür ederimİdrarı çok kullanmışsınız gibi geldi bana. Hayır çıkabilir. İlk 10 dakikada silik çizgi olması gerekiyor hiç yoktan. Ama bu ne negatif ne pozitif. İşlevinini kaybetmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?