Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste bilmiyorum inslah vardirİki gün sonra tekrarla erken ogrendigin için düşük çıkmış 5 üzeri gebelik sayılıyor
Bunu buradakiler de bilemez ne desek yalan olur sakin kalıp iki gün sonra kan verin yormayın kendinizi ağır kaldırmayın tutunsun bebişIste bilmiyorum inslah vardir
Allahim inslalah oyle olurBunu buradakiler de bilemez ne desek yalan olur sakin kalıp iki gün sonra kan verin yormayın kendinizi ağır kaldırmayın tutunsun bebiş
Meraba benimde adet gecikti suan kan sonucum çıktı 12.84 gebelik var da demeye korkuyor doktorlar sadece iki güne bir tekrarlama isteniyor o da yükseliş olması beklendiği icin yoksa benim gebelik testlerimde bu sabah ikinci silik çizgiler çıktı ondan verdim 3 gun önce Pazartesi de vermiştim ama o zaman 2.3 dü sağlıklı sıhhatli olsunda rabbim isteyen herkese de nasip etsin dua bekliyorum bende insallah sizinde değer yukselir istenilen bir gebelikseKizlar kan sonucum 6.6 cikti adet gunum bugun kotu mu
Allah razi olsun hemde cok istiyorum rabbim inslalh seninde kucagina nasip eder duam seninle olsun inslalahMeraba benimde adet gecikti suan kan sonucum çıktı 12.84 gebelik var da demeye korkuyor doktorlar sadece iki güne bir tekrarlama isteniyor o da yükseliş olması beklendiği icin yoksa benim gebelik testlerimde bu sabah ikinci silik çizgiler çıktı ondan verdim 3 gun önce Pazartesi de vermiştim ama o zaman 2.3 dü sağlıklı sıhhatli olsunda rabbim isteyen herkese de nasip etsin dua bekliyorum bende insallah sizinde değer yukselir istenilen bir gebelikse![]()
İnsallah canım strese girme olur insallah rabbim sevindirsin seni deAllah razi olsun hemde cok istiyorum rabbim inslalh seninde kucagina nasip eder duam seninle olsun inslalah
Amin Allah razi olsun insalalhİnsallah canım strese girme olur insallah rabbim sevindirsin seni de![]()