kizlar çok acilll lutfen yardım edin

Yildiz3335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
233
81
68
37
kizlar sivilce için rocuaccetenla ayni bi ilaç kullandim 6 ay... biraktiktan 2 ay sonra hamile kaldım bugün de bebegimin kalp atışını duyduk çok şükür.. ama dr ilacin etkisinin geçip geçmediğini bilemeyiz sıkıntı yasayabilirsin yani bebek engelli olabilir dedi.. istersen kürtaj edelim dedim birkaç hafta düşün dedi çok moralim bozuk... cevrenizde benim gibi ilactan hemen sonra hamile kalip saglikli doğum yapan var mi

Çevremde yok o konuda yorum yapamayacağım. Ben de roaccutane kullanmıştım. En az 6 ay hamile kalmak önerilmiyor ciddi riskleri var. Keşke korunsaydınız. İnşallah sağlıklıdır bebeğiniz

Iyi bir kadin dogum profesoru bulup bi görünün. Belki de endişelenecek bir durum yoktur.

Benım tanıdıgım bırıde 3 sene once sıvılce için agır ılac kullsnırken bıde beyın fılmı cektırmıs.başta o kadar korktukı oda.ama şimdi kızı gayet saglıklı.hıc bır sorun olmadı.kullandıgı ılacın adını bılmıyorum ama 6 ay korunması gereklıydı o ılacı kullanırken.

ilacı kullanırken mi hamile kaldı canım... inşallah bende bi sıkıntı yaşamadan kucagima alirim

Benim çok yakın arkadaşım hamile olduğunu bilmeden antibiyotik falanda içmişti.Şükür sorun olmadı. Rabbim bilir canım,başka doktorada git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…