kızlar çok ağrım var

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese merhaba daha önce de bu ağrıyla ilgili bir topik açmıştım tekrar açıyorum kusura bakmayın kızalr sünnet çocuğu gibiyim genital bölgem acayip ağrıyor yürümek işkence oldu durduk yerde de ağrıyor gerçi dra gittim nstye başla dedi çok şükür sancı felan yok idrar yolları enfeksiyonu felan da yok ama ben ölcem ağrıdan kıpırdamak istemiyorum apış arası ve genital bölgenin ağrısı mahvediyor beni!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım o dönemde benimde ağrım olmuştu hem idraryolu enfeksyonu olmadığı halde.. belki de çok yoruyorsun kendini.. çünkü benim yorulunca artardı.. bir de pubik kemiği zorlandığı için de ağrı oluyormuş (genetal bölgenin en ön kısmındaki kemik). özellikle yatakta dönerken çok fena ağrırdı gersmen inlerdim bol bol su iç canım, geçmiş olsun..

ayyyy o ağrı bendede olmuştu hamileykennn hiç biyere gidemiyodum yürüyemiodum ağrıdam normaldede ağrıodu ama yorulunca dahada fena oluyoduu çok çektimm ama son ayıma kdr devam etti neler çektiğini anlayabiliyorum ama yapıcak bişi yok oluyo o ağrı

canım daha önce de yazmıştım aynısı bende de vardı. yalnız ben dokunduğumda damar gibi bir şey hissediyordum. meğersem orda varis olmuş.çoooooook çektim ve çok korkmuştum. bence sende bir kontrol et.

ahh canım benim çok ii anlıyorum seni çarşamba veya cuma doğumum var hala ağrıyo yürüyemiyorum evin içinde şeyimi tututpda geziyorum doktorunda yapacak birşeyi yok buna normal diyor hep çünkü herkesde var

evet herkesin dediği gibi o ağrı doğuma kadar geçmiyor uzun zaman oturunca kalkmak uzun ayakta kalınca oturmak işkence olurdu sabretmekten başka çare yok

kızlao r bir terslik olmasın da drada anlatamıyorum daha doğrusu kasık ağrısı zannediyor ama siz beni çok iyi anladınız sünnetli gibi tuta tuta geziyorum variz varmı diye eşime baktırdım ben göremiyorum çünkü o da pek bişley anlamadı normal olsunda herşey dayanırız hepinize çok geçmiş olsun

Canim bu pubik ya da pelvik kemik agrisi denen agri. Ingilizce PDS diye kisaltiliyor sanirim. Herkeste siddeti farkli. Pelvik kemiklerimiz yani legen kemigimiz butun degil, tam ortada kikirdak gibi bir yapiyla birlesiyorlar. Gobeginin altinda tam kil cizgisinin altina, ortaya dogru dokunursan birlestigi yeri hissedersin. Hamilelikte ozellikle 7. aydan sonra bu kikirdak kismi esnemeye basliyor. Bunun sebebi hamilelikte salgilanan relaksin denen bir hormon. Butun kaslarimiz esniyor. Hatta kabizligin da kismi nedeni bu. Bagirsaklar tam calismiyor. Ama bu hormon cok yararli. Bu hormon sayesinde rahmimiz buyuyor ve kemiklerimiz aciliyor ki vucut normal dogum yapabilsin. Dogumdan hemen sonra geciyormus. Ben 7. ayimdayim uzun sure oturup kalkinca oluyor. Daha az agrimasi icin bagdas kurulmamali, bacaklar olabildigince bitisik tutulmali, asiri agrin varsa eczaneden hamile destek bandi alabilirsin. gobegin altindan baglanan bir bant bu, kemikleri sikistiriyor, agriyi azaltiyor. Yalniz her hamilelikte daha erken baslarmis. Bir kere olursa her hamilelikte olurmus. Kendini uzme, normal hatta yararli birsey. Vucudun doguma hazirlik yapiyor. Cekecegiz ne yapalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…