Kızlar çok büyük bi derdim varr işim içinden çıkamıyorum artık karar vermeliyim..

rahata alışmış sevgiliniz aile apartmanında oturuyor birisi de yardım ediyor
ee sizle de dışarı çıktığında siz ödüyorsunuz yani hayatından gayet memnun
para konularını hiç sevmem ama bu artık başka konuya girmiş
kaç yaşına gelmiş sorumluluk almamış yoksa gider 300 e de olsa bi yerde çalışırdı
yol yakınken ayrıl ilerde çok pişman olursun

melisas, erkek arkadaşınız okul okumamış mı ? Okumadıysa teşvik etseniz dışarıdan bitirmesi için.

Ayrıl ya da ayrıl diyemem buradan ama bu şekilde ileriye dönük bir düşünce zor olur.

Askerlikte var diyorsunuz, duygularınızın değişeceğini düşünüyorum, daha çok yenisiniz.

Bu arada arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynamasına tepki vermelisiniz, bunun yerine çalışabilir.

haklısınız ama daha yeni olduğumuz için hayatına çok fazla müdahale edemiyorum işin açıkcası askerlik falan bunu da düşününce zaten bu insanın hayatına kurmak için daha çok zamanı var zaten bana demişti daha benm bi geleceğim bile yok diye..

canım yol yakınken dön hemen. erkek dediğin her seferinde sana ödetmez, parası yoksa da kafede oturmaz yada o sigarayı içmez yine 8 tl sini sana ayırır. arada bir ödersin ama hep sen hep sen, hiç utanmıyor mu yüzü kızarmıyor mu? kazık kadar herif olmuş hala çalışmıyor. çalışana iş var her zaman. o kesin iş bulup beğenmiyordur o işleri. gerçekten çalışma niyeti olsa zaten üçü beşi düşünmez çalışır. hem babasıda yokmuş. insan babası yokken çalışıp eve bakmak ister. bence hemen ayrılmalısın zaten 2 aylıkmış. yol yakınken dön sonradan çok pişman olursun.

melisas, erkek arkadaşınız okul okumamış mı ? Okumadıysa teşvik etseniz dışarıdan bitirmesi için.

Ayrıl ya da ayrıl diyemem buradan ama bu şekilde ileriye dönük bir düşünce zor olur.

Askerlikte var diyorsunuz, duygularınızın değişeceğini düşünüyorum, daha çok yenisiniz.

Bu arada arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynamasına tepki vermelisiniz, bunun yerine çalışabilir.

haklısınız ama daha yeni olduğumuz için hayatına çok fazla müdahale edemiyorum işin açıkcası askerlik falan bunu da düşününce zaten bu insanın hayatına kurmak için daha çok zamanı var zaten bana demişti daha benm bi geleceğim bile yok diye..

Parasi olmamk sorun degil önemli olan kisinin bu soruna nasil baktigi.calismaya azmi var mi?ben olmadigini düsündüm acikcasi. bence cok baglanmadan iyi düsün derim.

Zaten ilk baştan başlamalı müdahaleler..Niyetini o zaman anlarsınız.

Bakalım olduğu yerde saymayı mı, yoksa ilerlemeyi mi kendine seçmiş bir insan ?

Bunlar daha ilişki başlarken baştan sona konuşulacak bir kaç konudan biri.

Cevabı lazım size..

tez elden ayrıl canım. çünki fakirlik ayrı tembellik ayrıdır. insan istese ekmeğini taştan çıkartır. batak oynayacağına gitsin iş arasın paşam. 23 yaşındaymış taşı sıksa suyunu çıkartır be o. baştan ayağa tembel çabuk uzaklaş ondan

tez elden ayrıl canım. çünki fakirlik ayrı tembellik ayrıdır. insan istese ekmeğini taştan çıkartır. batak oynayacağına gitsin iş arasın paşam. 23 yaşındaymış taşı sıksa suyunu çıkartır be o. baştan ayağa tembel çabuk uzaklaş ondan

çok haklısınız daha fazla üzülmemek için başka bişi yapamıcam.

annemim bi lafı vardır hep şöyle der bana : kızım varsın aileden zengin olmasın varsın milyarlar kazandığı işi olmasın ama "taşı sıksa suyunu çıkaracak, ekmeğini taştan çıkaracak bileği yüreği olsun"...

çalışıp alesini geçindirdiği için cebinde 20 lirası kalıyor olsa "helal olsun" derim, ama karpuz gibi yata yata gün geçiriyor ve günlük 20 lirası olsun var cebinde, çok bile ona:ssz: birde üstüne sigara kullanıyor, hemde 8 liralık :19:

yaş olmuş 23, babası yok , onun desteğine ihtiyacı olan bir ailesi var , ama o kahvede batak oynamayı tercih ediyor.

bu gidişle batar gider zaten hayatı boyunca:ssz:

gerekirse simit satarım yinede boş boş durmam.

işsizliği birazda kendimiz yaratıyoruz bazen, armudun sapı üzümün çöpü diye beğenmemezlik yapıyor bazıları, normalde hiçbir gelirleri yokken aylık 600-700 tlyi beğenmez oluyorlar, çok yanlış :24:

böyle bir insandan aile babası olmaz, bence yol yakınken dönün. :6:

çalışıp alesini geçindirdiği için cebinde 20 lirası kalıyor olsa "helal olsun" derim, ama karpuz gibi yata yata gün geçiriyor ve günlük 20 lirası olsun var cebinde, çok bile ona:ssz: birde üstüne sigara kullanıyor, hemde 8 liralık :19:

yaş olmuş 23, babası yok , onun desteğine ihtiyacı olan bir ailesi var , ama o kahvede batak oynamayı tercih ediyor.

bu gidişle batar gider zaten hayatı boyunca:ssz:

gerekirse simit satarım yinede boş boş durmam.

işsizliği birazda kendimiz yaratıyoruz bazen, armudun sapı üzümün çöpü diye beğenmemezlik yapıyor bazıları, normalde hiçbir gelirleri yokken aylık 600-700 tlyi beğenmez oluyorlar, çok yanlış :24:

böyle bir insandan aile babası olmaz, bence yol yakınken dönün. :6:

aynen oyle ustelik artist oldu baya bana bagrmalar takmamazliklar falan snra yine askim falan filan gercekten sinirlerimi bozdu

23 yaşında, sağlık problemi olmayan lakin sorumluluk almaktan kaçınan bi adam... ayrılıp ayrılmamak senin vericeğn bi karar. ama iş bulmak bence erkek arkadaşın için çok da zor olmasa gerek. gerçekten istese şu an çalışıyo olurdu. ihtiyacı olan tek şey bir parça azim ve sorumluluk duygusu. beraber iş armayı denediniz mi?

bugün ben yarın sen işleri bunlar hep karşıdan beklemek olmaz. ama hep sen hep sen nereye kadar?
bugün senden geçinen özür dilerim ama bu geçinmek öyle olmasa bir adam bu kadar çok sevgilisinden yemez, yarın ciddi birşeyler olduğunda nereden geçinecek? size nasıl bakacak? aile geçindirmek zor, batak oynayıp sigara içeceğine başka yerlere baksın.
ben olsam zora koşardım şimdiden. paran var mı bende yok ona göre geleyim derdim. o da elini taşın altına koysun. ha baktın tık yok anla ki adam senden geçiniyor yol ver. bence sen de vakıf veya aşevi değilsin.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama erkek arkadaşın 23 olduguna göre sende o yaşlardasın.Senden büyük biri olarak önce şunu söyleyim.Bu çook büyük bi sorun değil.Kendini boşa üzme heleki konu bir erkekse o üzülsün ama sen üzülme.Hani çok seviyosan parayı pulu takma derima ama o yaşlardaysan çok sevmek ve birine kapılmak için çok erken işine gücüne derslerine bak.Cafede harcayacagın parayla dada güzel şeyler yap.Kendine seni olumlu yönde etkileyecek hobiler edinmeni tavsiye ederim.23 lü yaşlarımda birine çook aşık biri onun için herşeyi yapmış ve sonu hüsranla bitmiş biri olarak söylüyorum o yaşlar gelmiyor tekrar.boşa zaman harcama.Bana nasihat ettiklerinde dinlememiştim sende dinlemeyebilirsin yada kalbine söz geçiremeyebilirsin ama inan değmiyoo.

Back
X