kızlar çok çok çok acil yardımınızı bekliyorum

evhan

bebişim sağ sağlimgel....
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
2.810
1
66
İzmir
kızlar beni adetime 3,4 gün var ama şuan koyu kahverengi bir iki damla kan geldi sizce hamile olma şansım varmı üstüne görme gibi ne olur yardım edin bana ne olurakannehir

Canım tedirgin olduğun belli; ama hamile olmak istiyor musun yoksa istemiyor musun anlamadım CADIARZU

Dediğin olayı ben de yaşamıştım; hatta hamile kaldığıma hiç ihtimal vermedim.Çünkü bütün adet belirtilerini yaşadım.Göğüslerim ve karnım şişmişti, koyu kahve lekelenme olmuştu.Ama şu an hamileyim :lepi:
:nazar::lepi:

canım çok istiyorum geçen sene eylülde 1,5 aylıkken düşük yaptım ama geçen seferde leke gelmişte sonra kesilmişti şuan bir iki damla gelince yine ümitlendim göğüslerim büyüdü bide hafif kasıklarım ağrıyo sence nedir tam olarak ya sen nekadar sonra öğrendim hamile olduğunu şuan ne kadar

bende hamile kaldığım ay adet günümde yaşadım lekelenmeyi çok korktum adet oluyorum diye çünkü ben adetime iki gün kala kan tahlili yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim ama değerim düşüktü.çoğu bayan bu lekelenmeyi yaşıyo.rabbim gönlünüze göre versin

çok saolun kızlar moralim artıyo birazda olsa çok teşekkür ederim

yarın test yaptırsam çıkarmı sizce yarın olunca adetime 2gün kalmış oluyo

canım ben çatlatma iğnesi oldum ondördüncü günümde ve adetime iki gün kala değerim çok düşük çıktı.hatta ben nasıl olur demiştim 30 günde bir adet oluyorum.bence iki gün daha bekle eğer hamileysen dahi değerin çok düşük çıkabilir.anlıyorum bekliyemiyosun ama yarında kan tahlili yaptırsan büyük ihtimal çıkar

ben de 30 günde bir adet oluyorum senin değerin kaç çıkmıştı canım

canım çok istiyorum geçen sene eylülde 1,5 aylıkken düşük yaptım ama geçen seferde leke gelmişte sonra kesilmişti şuan bir iki damla gelince yine ümitlendim göğüslerim büyüdü bide hafif kasıklarım ağrıyo sence nedir tam olarak ya sen nekadar sonra öğrendim hamile olduğunu şuan ne kadar

Ben bu belirtilerden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an 15 haftalık hamileyim :nazar:
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir, inşallah sen de hamilesindir a.s.

ay çok sevindim senin adına ALLAH SAĞ SAĞLıM ALMAK NASıP ETSıN KUCAĞINA inşallah bende hamileyimdir dua edin ne olur bana

inşaAllah adet değildir de bu heveslerin yerini bulur hayırlısıyla :ecrin_bebek:

inşallah hamileyimdir ama ümidim azaldı hastalanmaya başlıyorum galiba malesef ama napalım kısmet

ne kötü hamilelik fikrine kendini alıştırıp,test yapacağın anı sabırsızlıkla beklemek ve pozitif çıkmasını ümid edip dualar etmek
hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun
bende bir kaç kez elimde gebelik testiyle tuvalete girip teste gerek kalmadan tuvaletten çıktığımı biliyorum gerçekten çok morel bozucu bir durum
ama umarım en yakın zamanda o pozitifi görürüsünüz,bütün üzüntülere deyiyor
testte pozitifin belirginleşmeye başladığı asnı hatırladım gözlerim doldu :)

bende birkaç gün lekelenmeden sonra adet tam olmayınca,birkaç gün sonra gebelik testi yaptım. sonuç pozitifti:)))

kızlar hastalandım ya nasip değilmiş herhalde yinede bu durumda hamile olma şansım hiç yok değilmi

çok saol cemre bana moral verdin geçekten bakalım haziranın 23 il 28 yumurlama günlerimmiş kısmet nasip inşallah bu ay olur canım çok istiyoruz olursa hemen sizlerle paylaşıcam dua adin ne olur bana

Back
X