kızlar çok çok çok acil yardımınızı bekliyorum

kızlar hastalandım ya nasip değilmiş herhalde yinede bu durumda hamile olma şansım hiç yok değilmi

Canımmm, adetin bittiği gibi düzenli ilişkiye gir.Herkesin yumurtlama günleri aynı olmuyor. Hayırlısı inşallah.Seni de aramıza bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

canım benim evet adetim bitsin hemen çalışmalara devam çok saol desteğin için bana moral verdin bende aranızda olmayı çok istiyorum sen nekadarlık hamilesin canım?

evet yumurtlama dönemi kişiden kişiye değişiyor
adetin bittiği gün olmak üzere 2 günde bir ilişkiye gir,bol bolda dua et
ben ediyorum isteyen herkes için

canım benim evet adetim bitsin hemen çalışmalara devam çok saol desteğin için bana moral verdin bende aranızda olmayı çok istiyorum sen nekadarlık hamilesin canım?

Canım 15+4' teyim.Haftaya cinsiyetini öğreneceğiz kısmetse :nazar::emir_bebek::nazar:

ay hayırlısı olsun canım ya çok sevindim gerçekten öğrenince yaz olurmu bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim bu arada yeniyim anca alışıyorum bu sitenin sistemine

Teşekkürler canım, yazmam mı hiç sempatiksalakcinni
Cinsiyetini öğrenir öğrenmez yazacağım.
Öpüyorum opuyorumnanaktan

tamam canım bekliyorum benim içime sanki kız doğdu hadi bakalım hayırlısı inşallah bende öptüm çokopuyorumnanaktan

Ayyy, canım ben de kız olsun istiyorum bayanssulusmile
Ama içime erkek doğuyor, sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil.Bir de ilk bebiş olacak, o yüzden cinsiyeti önemli değil :CüvCüv::nazar::CüvCüv:

ayyyyy evet ya darısı bizim başımıza inşallah YÜCE ALLAHIM bizede nasip tez zamanda inşallah dua et olurmu içinde ki melekle beraber hayırlı kandilleriniz olsun inşallah canım

ayyyyy evet ya darısı bizim başımıza inşallah YÜCE ALLAHIM bizede nasip tez zamanda inşallah dua et olurmu içinde ki melekle beraber hayırlı kandilleriniz olsun inşallah canım

Senin de kandilin mübarek olsun canım.Rabbim dualarını kabul etsin.İnşallah sen de tez zamanda hamişler arasına katılırsın zemuszemus:ecrin_bebek:zemuszemus

inşallah canım ya inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da bu sefer düşüp beni bırakmasın inşallah olursa tabi

Back
X