• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok daraldım morale ihtiyacım var :(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.627
En iyi cevaplar
1
53.972
798
32
kızlar meraba öyle daraldım ki içimden yüksek sesle ağlamak geliyor moralim çok bozuk sevgilim cuma günü askere gidecek isteyerek tecili bozdurdu bende isedim bir an önce gidip gelsin okulumu bitirene kadar iş durumunu halleder diye düşündük ailesi ile görüşüyoruz ara sıra şimdiki aklım olsa hiç görüşmezdim şimdiden yüz göz olmazdım ya neyse cuma günü dersim var sevgilim 19:30da otobüse binecek dersten çıkıp terminale gidicem onlarda oraya gelecekler o kadar gerginimki size anlatamam çok kalabalık olacak şimdiden anladım yani kendimi hiç hazır hissetmiyorum o kadar insanın yanına gitmeye yanimda gelecek bir tek insan yok ne kadar yanlızım anladım böylelikle hayatta kendi işimi kendim halletmek isterim zaten ehliyetim var ama o gün trafiğe çıkmak istemiyorum ağlarım zaten . sevgilim annem seni eve bırakır dio istemiyorum kimseye minnet etmek gelmiyor içimden bu s efer ilerde kadın söyler eve bıraktım vs diye kadının derdi başından aşkın olur üzgün olur benimle mi ugraşacak . Bunların dışında çokta gerginim daha bi hafta var sevgilimle şimdiden görüşemez olsun maşallah ev misafir dolup taşıyo. akşam tartiştık misafir varmış çay servisine yardım ediyormuş . bende sinir oldum kızlar ona mı kaldı servis yapmak allah aşkına evde 2 abla 1 anne suyumu çıktı yani otur dinlen sohbet et kendini yorma yani zaten yorulacaksın abuk subuk şeylerden tartişma çıkarıyoruz .sabah uyanmış bogazım agrıyor dio tabi agrır balkonda oturdun ev sıcak dışarı serin gir çık üsüttün hasta gidecek askere resmen :( kendimide öyle yanlız hissediyorum ki size anlatamam herkes adamı rahatlat tartışma çıkarma vs diyip duruyor bogazıma kadar doluyum aglıyorum aglama ne var aglanacak vs diyip duruyor işte doluyuz ki aglıyoruz sanki zevkten mi aglıyorum allah aşkına kızlar ne yapıcam ben :(

Bir arkadaşın yok mu rica etsen sana o gün eşlik etse? Dönüşte destek olur, omuz olur size.

Hayırlı tezkereler olsun şimdiden. Sağ salim dönsün inşallah.

Bir arkadaşın yok mu rica etsen sana o gün eşlik etse? Dönüşte destek olur, omuz olur size.

Hayırlı tezkereler olsun şimdiden. Sağ salim dönsün inşallah.

teşekkür ederim ama öyle birini nedense göremiyorum arkadaşlarım var evet ama onlara durummdan bahsettim bir tanesi ne gerek var gitmene yanlız vedalaş dedi ve ben bu fikirden nefret ettim:43:

Canim ya nasil seviyosun sevgilini sen, yazdiklarindan belli. Ask kokuyo ozlem kokuyo yazdiklarin ya kiyamam sana cok uzulmussun belli. Zor bi durum gercekten. Ama sen kendini toplayamazsan o da toplayamaz. Karsilikli olarak ugrasin, zaten zor bi surec daha da zorlastirmamaya gayret edin. Bi gun senle gorusemiycekse evde durmasi gerekicekse sen de bi pasta al yada kendin kek pogca yap, asagi in de verip git mesela. Yada sana bisey vericem diye yakin bi yere cagir evinin onune gitmen dert olucaksa. Senin elinden biseyler yemis olsun gitmeden. Hem de onla vakit geciremesen de senin onu dusundugunu daha iyi anlar. O da farkli bi psikolojidedir simdi. Ufak tefek surprizler yapmaya calis. O dusunemeyebilir, herkes basindadir simdi annesi ablalari akrabalari ayy bana bile gina geldi :) sen mesajlarla ufak tefek seylerle onu mutlu etmeye calis. Hem sen de o mutlu oldukca keyfini duzeltirsin. Askere gidicegi gun de guclu olman lazim biliyosun. Gerekirse rol yap eve gidince de otur agla ama o giderken seni karsisinda guclu gorsun, yoksa akli sende kalir. Bunu istemezsin eminim ki

Çay servisine takılman garip geldi bana.
Senden önce annesi düşünüyodur zaten bu kadar abartma bence iki bardak koymayla da yorulmamıştır.
Hiç mi yakın arkadaşın yok beraber gidersin sonra da hop taksiye bin olsun bitsin.

Canim ya nasil seviyosun sevgilini sen, yazdiklarindan belli. Ask kokuyo ozlem kokuyo yazdiklarin ya kiyamam sana cok uzulmussun belli. Zor bi durum gercekten. Ama sen kendini toplayamazsan o da toplayamaz. Karsilikli olarak ugrasin, zaten zor bi surec daha da zorlastirmamaya gayret edin. Bi gun senle gorusemiycekse evde durmasi gerekicekse sen de bi pasta al yada kendin kek pogca yap, asagi in de verip git mesela. Yada sana bisey vericem diye yakin bi yere cagir evinin onune gitmen dert olucaksa. Senin elinden biseyler yemis olsun gitmeden. Hem de onla vakit geciremesen de senin onu dusundugunu daha iyi anlar. O da farkli bi psikolojidedir simdi. Ufak tefek surprizler yapmaya calis. O dusunemeyebilir, herkes basindadir simdi annesi ablalari akrabalari ayy bana bile gina geldi :) sen mesajlarla ufak tefek seylerle onu mutlu etmeye calis. Hem sen de o mutlu oldukca keyfini duzeltirsin. Askere gidicegi gun de guclu olman lazim biliyosun. Gerekirse rol yap eve gidince de otur agla ama o giderken seni karsisinda guclu gorsun, yoksa akli sende kalir. Bunu istemezsin eminim ki

vallahi canım ordan nasıl anladın valahi bravo çok doğru şeyler söylemişsin bak aglamayım diorum tabi kendimi sıkıyorum skınca konuşamıyorum konuşursam ağlıyorum birbiri ile böyle bir ilişki halindeler gerginliği bıraktım bakalım güzel şeyler anlatmaya başladım bakalım ne kadar sabredicem aglamadan:)

Çay servisine takılman garip geldi bana.
Senden önce annesi düşünüyodur zaten bu kadar abartma bence iki bardak koymayla da yorulmamıştır.
Hiç mi yakın arkadaşın yok beraber gidersin sonra da hop taksiye bin olsun bitsin.

ya canım ben kıyamadıgım için çaya takıldım benim kardeşim askere gidecek olsa çay servisini yaptırmazdım yakın arkadaşlarıma durumdan bahsettim biriside geliyim demedi :) otobüsle dönmek zorundayım canım ev ile terminal arası mesafe çok fazla param yetmeyebilir

ya canım ben kıyamadıgım için çaya takıldım benim kardeşim askere gidecek olsa çay servisini yaptırmazdım yakın arkadaşlarıma durumdan bahsettim biriside geliyim demedi :) otobüsle dönmek zorundayım canım ev ile terminal arası mesafe çok fazla param yetmeyebilir

Bence sevgilin nazlanmıştır sanmıyorum bi'anne askere gitcek çocuğuna harıl harıl iş yaptıracak değil ya bu kadar da abartmayın bi'bardak çay vermekle bi'şeycik olmaz:9:

Bence sevgilin nazlanmıştır sanmıyorum bi'anne askere gitcek çocuğuna harıl harıl iş yaptıracak değil ya bu kadar da abartmayın bi'bardak çay vermekle bi'şeycik olmaz:9:

bak normalde yapar tamam sorun yok yap tabi derimde işte amannn kıyamıyorum yaa:)

Bende sevgilimin evine gitmiştim yine akrabaları kalabalıktı filan başta çekindim ama yapcak bi şi yoktu.Oturdum sona çok ağlayasım geldi.Konuşamadım herkesin içinde ağlamakta istemedim.Odadan çıktım arkamdan sevgilim geldi ağlama filan diye sonra annesi geldi.Onları da ağlattım.Üçümüz sarıldık filan garipti.Garaja bırakmaya gittik.Onun arkadaşı bıraktı.Annesi ben benim arkadaşım gittik garaja.Sonra o gidince annesiyle birbirimize sarıldık ağladık filan.Zaman çabuk geçti çok şükür geldi hemen:1:

Bende sevgilimin evine gitmiştim yine akrabaları kalabalıktı filan başta çekindim ama yapcak bi şi yoktu.Oturdum sona çok ağlayasım geldi.Konuşamadım herkesin içinde ağlamakta istemedim.Odadan çıktım arkamdan sevgilim geldi ağlama filan diye sonra annesi geldi.Onları da ağlattım.Üçümüz sarıldık filan garipti.Garaja bırakmaya gittik.Onun arkadaşı bıraktı.Annesi ben benim arkadaşım gittik garaja.Sonra o gidince annesiyle birbirimize sarıldık ağladık filan.Zaman çabuk geçti çok şükür geldi hemen:1:

şimdi kalabalık olur canım acaba millet bu kız ne diye geldi ne gerekti gibi yorumlar yaparlarmı arkamdan:43:

şimdi kalabalık olur canım acaba millet bu kız ne diye geldi ne gerekti gibi yorumlar yaparlarmı arkamdan:43:

6-7 ay geçti canım ben hiç öyle bir laf dediklerini işitmedim.Hatta sen Sevgilisisin isterseniz diğer odada konuşun az vakit kaldı uzun süre göremeyeceksin dediler.Baya anlayışlı yaklaştılar.

6-7 ay geçti canım ben hiç öyle bir laf dediklerini işitmedim.Hatta sen Sevgilisisin isterseniz diğer odada konuşun az vakit kaldı uzun süre göremeyeceksin dediler.Baya anlayışlı yaklaştılar.

senin için sevindim bakalım benim başıma neler gelecek canım

Bence sitrese gimişsiniz büyütüyosunuZ farkında olmadan bi çay vermekle ölmez ya bu kadar düşünme zaten anlatıklarına göre senin onu düşündüyün kadar seni düşünmüyor kenduni daha fazla yorma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sitrese gimişsiniz büyütüyosunuZ farkında olmadan bi çay vermekle ölmez ya bu kadar düşünme zaten anlatıklarına göre senin onu düşündüyün kadar seni düşünmüyor kenduni daha fazla yorma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beni düşünmediği kanısına nasıl vardınız anlayamadım:) ayrıca çay olayını da anlattım neden buraya takılıyosunuz bana göre acayip vermesin ölür bi çay verse bu benim düşüncem

Son düzenleme:
Dur hele gitmeden önce ayrı görüşemeyeceksiniz hele dönndükten sonra 1 hafta unutun evdeki misafirden.
Allah sabır versin.Geçiyor.Zor bir süreç ama geçiyor.

Dur hele gitmeden önce ayrı görüşemeyeceksiniz hele dönndükten sonra 1 hafta unutun evdeki misafirden.
Allah sabır versin.Geçiyor.Zor bir süreç ama geçiyor.

geldikten sonrayı düşünmeye başlamadım siz söyleyince aklıma geldi zor bir durum gerçektende

geldikten sonrayı düşünmeye başlamadım siz söyleyince aklıma geldi zor bir durum gerçektende

Değil görüşmek mesaj atıp aramaya vakit olamıyor.Birde normal hayata adapte olma sürecini de eklersek nerede yapacak askerliği ona göre de değişiyor da fazla sıkmayın onu şu sıra normal değildir.Giderayak tartışma kötü oluyor askerlik öncesi.

Valla cnm 1 hafta fln ağlayıp ağlayıp durucaksin sonra zamanlar hafifleyecek ve çabucak geçecek. .tecrübeyle sabit. Ben evliyken ve 40 günlük bebeğim varken gitti:-(:-( oluyorum sandim ama ölmedim..Allah kavuştursun şimdiden. .

Değil görüşmek mesaj atıp aramaya vakit olamıyor.Birde normal hayata adapte olma sürecini de eklersek nerede yapacak askerliği ona göre de değişiyor da fazla sıkmayın onu şu sıra normal değildir.Giderayak tartışma kötü oluyor askerlik öncesi.

evet aynen öyle giderayak tartışmak berbat birşey

Back
X