kızlar meraba öyle daraldım ki içimden yüksek sesle ağlamak geliyor moralim çok bozuk sevgilim cuma günü askere gidecek isteyerek tecili bozdurdu bende isedim bir an önce gidip gelsin okulumu bitirene kadar iş durumunu halleder diye düşündük ailesi ile görüşüyoruz ara sıra şimdiki aklım olsa hiç görüşmezdim şimdiden yüz göz olmazdım ya neyse cuma günü dersim var sevgilim 19:30da otobüse binecek dersten çıkıp terminale gidicem onlarda oraya gelecekler o kadar gerginimki size anlatamam çok kalabalık olacak şimdiden anladım yani kendimi hiç hazır hissetmiyorum o kadar insanın yanına gitmeye yanimda gelecek bir tek insan yok ne kadar yanlızım anladım böylelikle hayatta kendi işimi kendim halletmek isterim zaten ehliyetim var ama o gün trafiğe çıkmak istemiyorum ağlarım zaten . sevgilim annem seni eve bırakır dio istemiyorum kimseye minnet etmek gelmiyor içimden bu s efer ilerde kadın söyler eve bıraktım vs diye kadının derdi başından aşkın olur üzgün olur benimle mi ugraşacak . Bunların dışında çokta gerginim daha bi hafta var sevgilimle şimdiden görüşemez olsun maşallah ev misafir dolup taşıyo. akşam tartiştık misafir varmış çay servisine yardım ediyormuş . bende sinir oldum kızlar ona mı kaldı servis yapmak allah aşkına evde 2 abla 1 anne suyumu çıktı yani otur dinlen sohbet et kendini yorma yani zaten yorulacaksın abuk subuk şeylerden tartişma çıkarıyoruz .sabah uyanmış bogazım agrıyor dio tabi agrır balkonda oturdun ev sıcak dışarı serin gir çık üsüttün hasta gidecek askere resmen

kendimide öyle yanlız hissediyorum ki size anlatamam herkes adamı rahatlat tartışma çıkarma vs diyip duruyor bogazıma kadar doluyum aglıyorum aglama ne var aglanacak vs diyip duruyor işte doluyuz ki aglıyoruz sanki zevkten mi aglıyorum allah aşkına kızlar ne yapıcam ben