- 24 Kasım 2023
- 1.112
- 247
- Konu Sahibi morciveert
Kızlar çok doldum. Çok yoruldum. Eşimle konuşmuyoruz şuan da. Biraz kalbini kırdım. Fazla takıntılı bir insanım, ona ablası ile ilgili alındığım bir mevzudan bahsettim. Kendisi bana ikinizin arasında ben bir şey diyemem dedi. Yorum yapmak bile istemedi. Satır satır yazdım. Takma kafana yazdı sadece. Bende soğuk yaptım. Aradığında kapatırken beni sevdiğini söyledi soğuk yaptığım için cevap vermedim.
Neden cevap vermediğimi sordu mesaj yoluyla. Bana destek olmuyorsun beni haklı bulsanda karşındaki ablansa bi evet haklısın demiyorsun bana dedim. Sevgi böyle bir şey değil. Şüphe duyuyorum dedim. Sinirle abarttım biraz belki de. Bilmiyorum. Bana sadece eyvallah yazdı daha hiç bir şey yazmadı bende yazmadım. Eminim yazmayacakta, ama içim hiç rahat değil
Neden cevap vermediğimi sordu mesaj yoluyla. Bana destek olmuyorsun beni haklı bulsanda karşındaki ablansa bi evet haklısın demiyorsun bana dedim. Sevgi böyle bir şey değil. Şüphe duyuyorum dedim. Sinirle abarttım biraz belki de. Bilmiyorum. Bana sadece eyvallah yazdı daha hiç bir şey yazmadı bende yazmadım. Eminim yazmayacakta, ama içim hiç rahat değil